U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Fora kod ovog filma je što je bolji od većine ''hangover-luda žurka-ne sećam se šta sam radio prošle noći-seks-droga-alkohol'' filmova a nije snimljen sa tom namerom. Svako od nas je imao (neki su želeli al im se nije dalo) ono jedno pijanstvo ili trip na gudri u stilu Paranoje, zato je i toliko popularan. Ne samo zbog neobičnih vrsta droge koje se pojavljuju, već upravo zbog tog osećaja razuzdanosti prati ovaj film, prelaska iz čoveka 'zver'... Da citiram knjigu ''Onaj ko od sebe napravi zver, oslobađa se bola što je čovek.''
Ok
Ok i na ovaj drugi post koji se ubacio u međuvremenu.
E, sad, vi koji mene i najpoznatijeg Makedonca na Vukajliji gurate u isti koš, obratite pažnju na njegove kilometarske analize i moje preporuke koje su u 3-4 rečenice, plafon. Stvarno nije u redu! :Seltik faca kad mu kažeš da mnogo vremena provodi na forumu i zapostavlja decu:
Каква пичка овај Пров лолололо.
Теби стварно смета што ти кењају, лололо?
ja mislim da ga gotive zbog glavnih likova, njihovog slobodnog ponasanja i tripova
Ja sam krhka osoba. Svaka uvreda na sajtu me za korak približava ambisu pihoze.
e hajmo stati na kraj vise vasem pederisanju na ovom sajtu. dosta mi vas je vise pun kurac! samo nesto kenjate i ulizujete jedan drugom branite dopisujete jos samo da se iskarate pa je vukajlija sve videla. ma jebite se vise!
Лололо то Србедно. Кажем Прову да је пичка, и ти прозиваш да се улизујем. хахахахха
Reme i Prov se igraju dobrog i lošeg pandura.
Još jedan uticaj 7. umetnosti na ovu dvojicu bećara.
Ovo je više "voli me - ne voli me" :D
da ali si pisao sa onim ololo najodvratnijim , iz 2008. sto znaci da se salis. sto znaci da sam ipak u pravu
iskarajte se gamadi samo uradite to van javnosti i u svoja 4 zida nemora ostali normalan svet da se zgrozava ovim vasim providnim propederskim igrama
Srbendo, gde živiš, da se mi uživo lepo suočimo, pošto mnogo sereš?! Ima neka trošarina blizu tebe?
Ne znači. To ti je ono kada mu se smeješ u facu jer je pička. Zna to Prov.
neka brt nisam ja peder :D suoči se ti sa remeom pa zapali kad ga izudaras drobinom o guziće i zapali kad završiš. vidjeces kako ces se osecati opustenije
oslobodicte se stresa ozb. znam tako ia ja kd sam prvi put jebo. pre toga sam bio neizivljen posle sam bio socijalizovaniji mnogo i nisam mnogo srao po javnim skupovima i u drustvu
morate transedirati tu fazu da se tako izrazim
Нооб
о
о
б
Hahaha, dobar. Svejedno si na listi za batinjanje, ali ne drobinom ili kurcem.
https://www.youtube.com/watch?v=Nwt9DsVoFs8
tolovao sam vas ok? jbt sta ste ljuti odma nisam stvarno mislio ono sala ljudi jbt
Reme i prov, nakon što im je prosečni reko da se šalio malo
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02197/jackson4_2197706b.jpg