Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
labok ako dodje do okrsaja staces na moju stgranu? ovi nerdovi jbt se stvarno razjarili nesta oce da me linchaju ja se zajebavo brt
E, pazi lika - trolovao nas. Aj mene, nego Remea. Jebote bog, ove nove generacije nemaju nikakav respekt prema starim velikanima sajta.
PROSEČNA SRBENDA, sa mikijem nema zajebavanja
http://s28.postimg.org/atpd96gst/bscap0109.jpg
nisam vas trolovao jebeno sta ti nije jasno?! salio sam se malopre i to je sve nemoj te me tuci samo ok?
Svejedno si pička! Prosečna Srbenda ovako ne reaguje, nego odmah traži datum megdana!
ma oklem tebi da sam ja prosecna srbenda to sto se tako zovem neznaci da se tako i ponasam. sta sad ti sto se zoves santajgo korvjov automatski znaci da si taj santajgo korvjov sta? jbt salio sam se opet ponavljam nije trebalo do ovoga doc sve sam zeleo da prodje u najbljem duhu veselja kao sto to radimo vekovima sala jebena sta se ljutite odma!
kako sam ja cincara doveo u red, samo sam mu pripretio sa surcinskom mafijom
ok probacu da smirim situaciju. samo spustite vasa koplja niko nemora da strada
drama socioloska mi treba
moj ti je savet da koristis tor browser, tako valjda ne mogu da te nadju preko ip adrese
dajte mi disketu drame socioloske ja sada odlazim. odlazim iz vaseg zabca iz vaseg lokala sa sajta svega ovoga zauvek! samo mi dajte prostora da dodjem do vrata i kunem vam se vise nikada necete morati da me vidite. samo me pustite da odem. molim vas
evo ovo sto smo se do sada gubili komotno prolazi kao tarantinov scenarijo hocu samo da vam kazem da vas ubedim dok jos ima vremena covek je psihopata odvratna bez zajebancije. onaj reservoir dogs je stvarno najjadniji film ikada, kao amaterski niskobudzetni blabla ma jebem ti kevu 3milke ti nisko daj gladnima u africi pozobljali bi 3 miliuna klipova kukuruza a ne dolara. pa i amaterski filmovi neki imaju jaci scenario i vise radnje. kakva samo prevara u svetu filma. neverovatno. evo ja se samo cudim kako ljudi kao zombiji klimaju glavom jebeno kad se spomene res dogs ponekad imam osjecaj kao da je svima tarantino dolazio na vrata i prislonio cevku na celo. koji vam je kruac ljudi jebeno sta se bojite osudem film je govno realno
Gledao sam u ovih par poslednjih dana Crimson peak i Hateful eight, nije mi jasno šta su se svi razgalamili toliko. Filmovi ko filmovi... Tarantino daleko od toga da je loš, ali mi nekako film nema poentu, ok, svi su se poubijali, a ono malo nelinearnosti ne može ni da prisrmrdi Petparačkim pričama. Del Toro, pa onako, priča već viđena, sa mnogo dobrih kadrova, drži pažnju. Ali opet ništa spektakularno.
Petparačke priče precjenjen film, pozdrav Vald
meni se scenario u reservoir dogs bas svideo, posebno na pocetku kad prozivaju madonu i kad pricaju o napojnicama.malo njih pravi filmove koji imaju bolji scenario od tarantinovih, sad mi jedino pada na pamet vudi alen,kakvi su dijalozi u vecini filmova, tarantino je za njih nice
KO još normalan gleda filmove?
niko, normalni ljudi rade i imaju po 3 picke
pa dobro nebih se bas slozio ima i nekih koji gledaju u slobodno vreme cisto npr kao ja labok makaronac kaunt... druga je stvar kad ti to vec predje u opsesivno kompulzivnu varijantu jer zapravo nemozes da se izboris sa poteskocama koje svet zadaje tipa krenuo sam da startam ribu u kaficu pustam korak kazem "e cao" ona se taman tad okrene sa drugaricama da izadje ja se ispalio i osto usranih gaca nasred lokala par minuta pa sam oso kuci da gledam romanticne komedije i vise se niakd nisam vratio
meni u sledeci ponedeljak godinu dana kako nisam jebo.moracu da nadjem minimum 3 dobra filma za taj dan, da bih ublazio tugu i proterao lose misli
Hahah, pre nekog vremena je bilo pitanje negde ovde "ko još normalan čita knjige pored igrica i filmova?" Šta li je sledeće? Ko još radi išta osim što ide u kafanu i jebe? :)
Kod Tarantina je kul što su mu svi filmovi povezani i čine jedan univerzum. Onaj English Pete Hicox je fazon neki đed onog Hicox-a iz Inglorious Bastards. Ima milion tih stvari u svakom njegovom filmu. I svi su vezani. Kill Bill i From Dusk Till Dawn su mu filmovi u filmu (tačnije, filmovi na kojima su radili ljudi iz njegovih drugih filmova). Tehnički, u Kill Bill-u po Tarantinu ne glumi Uma Turman nego Mia Valas iz Pulp Fictiona. Itd.
Maštovit čovek. Zanima me hoće li sve to zakoružiti u smislenu celinu ili je samo to igračka da naloži ljude da gledaju njegove filmove.