Dakle, filmovi

1. tarkovski solidan fotograf

2. Тјее не ради.. Углавном препотентни сноб са моноклом и чашицом вина

3. Стеване јел учествовала можда на сарајевском фестивалу прошле године?

4. Танка је линија између плагијата и хајде да кажемо стила у коме се да очитати огроман утицај нечије оригиналне идеје. Постоји термин за то- прежвакано и стојим иза своје тврдње.

5. vise mi se svidjao sa prethodnom trilogijom nego sa povratnikom

6. tarkovski nikon d9000

7. da je ziv danas imao bi tumblr i kacio mrtvu prirodu sa citatima 100%

8. Не знам никакву цупику с режије, него те мало зајебавам што износиш тврдњу о најбољем ауторском филму у историји, јер знаш рибу која се баш доста разуме у ауторске филмове.

9. duce daj tu izjavu injaritua o filmovima tarkovskog
    opklada veka- kakav je

10. solidno saplitanje o ruske klasike

ćao, zašto nosiš longetu?

ma, sapleo se o neke ruske klasike :)

elem, pogledao sam birdmana pre neki dan, ne znam čemu toliki hejt na vebsajtu humorističkog sadržaja vukajlija.com, meni legao do jaja

11. «Помню, как впервые увидел фильм Тарковского – я был шокирован. Не знал, как дальше быть. Я был очарован его кинематографом, потому что неожиданно понял, что фильм может содержать такое количество смыслов, о котором я и подумать раньше не мог» - Алехандро Гонсалес Иньярриту

12. kakav je drajv, jel gledao neko ?

13. svidja mi se taj filmski kontinuitet sad kad pogeldam

14. Ovde se nalaze poprilicno dobre fotografije;
    i o ne sa snimanja, i profesionalne
    http://tarkovskiy.su/foto.html

Кадры из фильмов Андрея Тарковского

Места, где снимались фильмы Андрея Тарковского

ova dva dela su zakon.
    http://tarkovskiy.su/foto/mestafilmy/mestaStalker.html
    a ovo je fotograf nikolaj alhazov, kako pise

15. http://www.imdb.com/title/tt0060196/ najjači film svih vremena (kolje se sa Kumom negdje, tu je to)

Od fotografije, muzike, režije, atmosfere, priče, kako je Leone pričao tu priču... Šteta samo što živimo u jebenom šupku svijeta pa ne možemo pogledati takav masterpiece u kvalitetnom bioskopu, usrali bi se svi u gaće.

16. Јесте најбољи и нигде нисам написао да је због тога јер знам неку режисерку. Образложио сам све тамо. Рекао сам само да сам донекле упућен у ауторску сцену преко ње и да их је већина срање. Две одвојене мисли. Једна тако снажна метафора каква постоји у Маљу буквално запишава све ваше тртомуђевачке паламудије о генијалном чуј генијалном тарковистичком изразу реално лик је смешан и прецењен он сам је такође истриповани квазиуметник ајте молим вас чули сте негде да је тарковски релативно андерграунд па сад дискутујете о њему 3пујући чру познаваоце кинематографије. Мојне.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.