Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Леонардо је требао за Ђанга да добије оскара, Ревенант је контам ко Том Хенкс на пустом острву, само што јње ово испишавање у некој тундри
Nadojiti Kaprija i dati Oskara nackliju iz Rooma jer je pokidao.
I presladak je jebeno
Pozdravljaju žene i djecu na dodeli oskara mrs jebem vam majku krvavu
није номинован, да се не надаш џабе
Oscar for best Adapted Screenplay: Charles Randolph and Adam McKay - The Big Short
Kako smaraju crni jebeni tacno jesu niza rasa u okove mamu vam jebem
Priznajem da imate veci kurac od mene i fizicki ste savrseniji u svakom smislu osim preruznih faca i majmunskih nozdrva, brzi ste jaci itd. I zacudjujuce fine glasove imate i smisla za muziku verovatno se razvijalo dok ste brali pamuk al tu staje sve, odjebite paori jebeni
Hahaha +1
Kris Rok ubio na početku, baš su usrali ovu svetkovinu sa tim potenciranjem kako nema crnaca u glavnim ulogama, a kao da ima kvalitenih ...
Pa majku vam jebem, svaki belac preko bare treba da bojkotuje kosarkasku reprezentaciju, mozda se i opametite
мед макс започео оскара за свако поштовање
3 zaredom lubecki doktore
armine, tako su pričali i za shermana thompsona, pa se sećaš kako je prošao na kraju ;))
Zhajk kako je prosao? Daje li znake zivota?
pustiću da dela kažu više od reči kad dođe vreme
U kurac više sa Maxom ok
I ko jebeni deda sa narandžastim cvidžama?!?!?
Crnci prose hahaha pa nevera
Nevera
Citam sad po fejsu o celom ovom sranju i komentar na 100m olimpijada sprint ili tako,nesto nije bilo finalista koji su beli od 1984 i sprda se kao pravda za belce a dole mu odgovara glavati crnjo to je zato sto ste vi spori i lajkuju ostale crnje omg omg
Sve ti jebem ko je onaj sto urliče u mikrofon
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/anNRVWo_700b.jpg
Uh sto mi je drago sto je ispusio stalone akcioni junak