Dakle, filmovi

1. Леонардо је требао за Ђанга да добије оскара, Ревенант је контам ко Том Хенкс на пустом острву, само што јње ово испишавање у некој тундри

2. Nadojiti Kaprija i dati Oskara nackliju iz Rooma jer je pokidao.

3. Pozdravljaju žene i djecu na dodeli oskara mrs jebem vam majku krvavu

4. није номинован, да се не надаш џабе

5. Oscar for best Adapted Screenplay: Charles Randolph and Adam McKay - The Big Short

6. Kako smaraju crni jebeni tacno jesu niza rasa u okove mamu vam jebem

Priznajem da imate veci kurac od mene i fizicki ste savrseniji u svakom smislu osim preruznih faca i majmunskih nozdrva, brzi ste jaci itd. I zacudjujuce fine glasove imate i smisla za muziku verovatno se razvijalo dok ste brali pamuk al tu staje sve, odjebite paori jebeni

7. Kris Rok ubio na početku, baš su usrali ovu svetkovinu sa tim potenciranjem kako nema crnaca u glavnim ulogama, a kao da ima kvalitenih ...
    Pa majku vam jebem, svaki belac preko bare treba da bojkotuje kosarkasku reprezentaciju, mozda se i opametite

8. мед макс започео оскара за свако поштовање

9. 3 zaredom lubecki doktore

10. armine, tako su pričali i za shermana thompsona, pa se sećaš kako je prošao na kraju ;))

11. Zhajk kako je prosao? Daje li znake zivota?

12. pustiću da dela kažu više od reči kad dođe vreme

13. U kurac više sa Maxom ok
    I ko jebeni deda sa narandžastim cvidžama?!?!?

14. Crnci prose hahaha pa nevera
    Nevera

15. Citam sad po fejsu o celom ovom sranju i komentar na 100m olimpijada sprint ili tako,nesto nije bilo finalista koji su beli od 1984 i sprda se kao pravda za belce a dole mu odgovara glavati crnjo to je zato sto ste vi spori i lajkuju ostale crnje omg omg

16. Sve ti jebem ko je onaj sto urliče u mikrofon

17. Uh sto mi je drago sto je ispusio stalone akcioni junak

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.