Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt2042568/

Nakon 10 minuta dobije se zelja da se glavni lik zadavi, i taj osjecaj ne jenjava do kraja filma. Inace spor film, depresivan, patetican, glumi Dzastin Timberlejk... sta znam

2. odiseja 2001- svaka cast kako je snimljeno '68, ali svakome ko kaze da je nesto vise od neobicnog ok filma, treba se dobro i sto jace ismejati u facu, a ko smesti film na uzoj listi od top50, njemu po izboru i pljunuti u lice

3. Кјубрик или Нолан?

4. Браћа Коен па десет места празно.

5. Само ћу рећи Мајкл Беј

6. koja crna braca koen, u ovom veku jedino se moze priznati no country for old men, mada mene licno i nije odusevio

7. a da zab da kad stevan kaze koen misli lebovski, inace u top3 najprecenjenija uz odiseju naravno :D

8. Слободан Шијан

9. gde ne valja odiseja.jeste radnja jednostavna ali kako je to sve izvedeno retko koji sf moze da mu pridje.jedino solaris ima tu ozbiljnost.a ono skakutanje kroz dimenzije sa dikapriom itd to je mastovito na deciji nacin, cisto za zabavu.odiseja je ozbiljan film

10. koji crna zabava na deciji nacin nemojmo pls

ko je rekao da je los, al je precenjen do bola, mnogima najbolji film sto izaziva meni smeh poveliki

11. ArminVanBuuren

a da zab da kad stevan kaze koen misli lebovski, inace u top3 najprecenjenija uz odiseju naravno :D

Не мислим.

12. nsiam siguran dal kapiram duboku poentu odijeseje
    ali totalno nevezano za to,navaren gledajuci film, osetio sam white noise jebeni,vajt nojz od filma...znate sta je vajt nojz?...kada cujes umirujuci zvuk koji ti prija jako kao sto je kisha,akvarijum,sushilica,usisivac lagani...film jebeni koji uspe kod mene to da izazove automasti dobija 10/10 na imdb od mene...ne mogu ni da se setim i jednog drugog filma koji je izazvao vajt nojz efekat...tj bilo ih je al ne toliko jako

13. nema mnogo..mnogi pokusavaju da naprave film sa malo dijaloga a jakom atmosferom, u poredjenju sa odisejom su go kurac

14. Neko mi ovde preporucio Chinesse coffie. Ne znam za vas ali ja sam na pola filma ugasio jer nisam vise mogao da gledam ono visoko mrsavo govno od pacinovog druga. Smrad umisljeni nadmeni, kako bih ga iznabadao

15. ja preporucijo :D

dobro je odradio ulogu, unio je dosta zivosti. njih dvojica su citavi film iznijeli

http://www.imdb.com/title/tt1527186/

Melancholia od von Triera - odlican film... Malo su sporedni likovi stereotipni, ali sve ostalo je odlicno

16. Odgledo Dedpula.
    Očekivao sam malo više, ali sveukupno plus.
    Prva polovina pomalo zbrkana i flešbek koji predugo traje. Druga polovina zanimljivija.
    7,18/10

17. Ima li neki ww2 film, na fazon thin red line da mi predloži kogođ?

18. Enter the void filmčina i po

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.