Prijava

I ovo "nije me oduveo kao neki klasici" je kao kad npr. čuješ posle dugo vremena npr. Baha i kažeš: "Nije ovo loše, ali mnogo bolje me radi Žan-Mišel Žar."

Rashomon je prebitan film, i fantastičan film, gledano objektivno, ovde sam dao lični utisak. Jebiga, ako hoćeš da ti plastično objasnim, uvek bih ga stavio na "great movies" listu, ali mi nikada neće biti jedan od omiljenih. Jednostavno je.

Kad ispljuješ jednog prestavnika, a drugog ne pohvališ ili ne nađeš dobru stranu, u suštini si popljuvao talas.

Jeste, ne volim Tolstoja => ceo ruski realizam je sranje. Mojne da jedeš govna, ne budi debil. Ne postoji validan tok misli kojim možeš da dođeš do takvog zaključka.

Rashomon je meni bio takva jebena smorcina, svaka cast prvi put upotrebljena kamera tako da se krece dok snima kroz sume one jebene i ta sranja ili sta je vec koji kurac, al previse je smorila i ta gluma i cela ta atmosfera govnjiva, to me je odbilo od gledanja samuraja jebenih koji jos traju 10h fazon.
Svaka cast prvom autu koji je ima retrovizore ili tako neko govno revolucionarno, al je sranje jebeno

Mislim nije sranje dao sam mu 8 jebeno, to su kod mene filmovi koji su dobri, koje bih opet gledao, ali ne u skorije vreme, ako se pojavi na tv-u za 5god fazon, a realno je 7 sto je od mene meh, ne bih ga gledao vise, al eto iz postovanja jebenog 8

Ti u stvari želiš da pokažeš kako mrziš Holivud i većinu što on proizvodi. Nisi ti lud. Znaš da su Francuzi u velikoj meri drkali na industriju koju su znali da pljuju i zato nalaziš mane svemu što je imalo kasnije utisacaja na američke filmove. Ali da su ti dosadni i njah Godarovi filmovi od pristojnih 90-100 minuta a totalna senzacija ti je Tarkovski od po tri sata, to je već proseravanje. Sad još samo fali kažeš kako je Bela Tar i ono njegovo od osam sati divan i uzbudljiv film, i kako ti je tih osam sati gledanja prošlo da nisi osetio. :D

Mickey Savage, Сантјаго Коровјов, nemojte se tuci

Ne tučemo se, ali se bojim da me Reme polije nekim lagerom sa visokim procentom alkohola i kasnije zapali xD

Bjezmo srbendo ovo ce se oduziti do kasnih jutarnjih sati

Ti si bolid Prove.
Nigde nisam rekao da je dosadan, samo da je proseravanje. A i da jesam, kakve veze ima dužina sa zanimljivošću i kvalitetom.
A tek nemam pojma odakle ti da mrzim Holivud.

Sad vidim da nisam prokomentarisao novog Pobešnjelog Maksu. Jako respektabilan nastavak franšize. Mnogo je dobra odluka da se fokus skloni sa Makse, i da se prebaci na Charlize Theron.
Pola film, pola adrenalin, što je jebeno do jaja u ovom slučaju.
Lagana osmica.

Na osnovu filmova koje voliš sam te profilisao i zaključio da si profesionalna hipsterčina. U korist te teorije ide činjenica da ne gledaš serije.

Ne brate, ale vrsi gornje vrenje mislim da to znaci da je opasniji za paljenje pogotovo tu mislim na IPA piva ( indian pale ale) i APA(american pale ale)

A dobro Prove, zašto tebra u tridesetoj postaješ onlajn psiholog, ne pristaje ti. Pritom loš onlajn psiholog. Loše si profilisao, jbg.

Ne gotivim Godara => profesionalna hipsterčina. Aplauz.

Onda će me zapaliti ejlom. Svejedno sam najebao.

- Šta Reme peva kad me zapali aleom?
- Ale, ale, ale, ale, ale, ale, ajmo Piksi, Savo, Dejo, Mijate...
#skeč #seltik_is_proud

Ti što drkaju na hipsterske perjanice su amateri hipsteri, ti si advanced.

Neću da se svađam. Nije nijedan film dostojan da se zavadim s drugarom, makar to bio i srcu mi drag film. <3