Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
најгрђе је што ви зато што сте одгледали неке филмове мислите за себе да сте тако кул и битни као да сте их снимили
сере ми се од ове теме ај цимајте модераторе да закључају
ova mikijeva lista piratskih filmova podseca nekako na neke vasarske manifestacije u malim mestima u srbiji, tipa svetsko takmicenje u tucanju jajima negotin
ja sam kao uspeo, biznismen imam svoju firmu i vracam se posle mnogo godina u malo mesto odakle poticem i odakle sam se otisnuo u svet na neku manifestaciju tipa "dani vina" i prolazim malom kaldrmom kroz to malo mesto, nisam dobro sa bratom rodjenim koji je ostao tu da zivi, idem uvece na tu manifestaciju da prosetam, i uhvati me neka seta..e to sam osetio kad sam video mikejvu sliku piratskih filmova
hahahahh taj rad neki
vudman jebe bez milosti, one ribe trpe bol posebno kad je anal u pitanju a on zapinje iz sve snage toliko je bezobziran pravi jebac.i jos ga vise cene zbog toga
http://i54.tinypic.com/246rhpj.jpg
revenant je sarena laza na foru su zaludeli tolki narod.
moram da nadjem ovog somija i da mu odsecem ruke da ne bi vise kacio slike, nema druge..sutra cu da se sastanem sa drugom iz DB
hahaha a brt nemoj se srditi, ali svaki tvoj post ide uz sliku ovu xd
neću više ok, nemoj samo db zvatu pls O/
Одлична употреба пукија мора се истаћи
odlazim sa sajta za na vek vekova
Prebolestan film na drugom.
http://m.imdb.com/title/tt0102583/
hej roki, smara me fotografija u tom filmu, a i naracija nije najbolje uradjena....nekako je reziser previse subjektivno preneo sve to na platno, a i dinamika radnje je dosta slabija u odnosu na neke APE, da ne poredim sa lagerima...
Ne znam ti ja to druže ja sam klasična seljačina.
Hahhaa sad sam prelistao par prethodnih strana, ideš u kurac bre.vv
Ja se zajebavam, Reme se odma prima. Mada mi je čudno da ne voli "Božji grad". Lako planete i shvatate sve lično.
Božiji grad - dobar je
revenant je cista prevara
Gledao sam Božji grad pre par godina. Odličan.
Jebe mi se za fotografiju i za tako neke gluposti, na mene je baš ostavio utisak. Možda zato što sam ciganj pa me pogađaju uslovi u kojima deca odrastaju u favelama.
RTS predstavlja veče bolesnih filmova.