Prijava

Koji je najbolji program poput popcorna ili sajt za gledanje?

Miloše, probaj Stremio ili Butter Project.

Imao sam pre stremio al me nesto jebavao. Probacu ovaj drugi. Imao sam
Filmovita i on je vrh radio dok se nesto nije pojebalo.

Od 3 filma koja su nominovali da crnci ne bi kmečali opet odgledao sam fences, nije loš, počinje lepo, uverljivo dočarava blago poboljšavanje života američkih crnaca i prilagođavanje starijih na vreme koje dolazi i njihovo nepoverenje. Gledamo život radničke porodice i njenu propast. Pred kraj postaje skoro kao sapunica, skrene malo u patetiku. Valjalo bi da je film kraći jedno pola sata. Denzel sigurno zaslužio nominaciju, bolja uloga od one koja mu je donela oskara.

EDIT Iako nisam gledao ostale kandidatkinje nadam se da Viola Davis uzima oskara za sporednu žensku ulogu.

Koji je najbolji program poput popcorna ili sajt za gledanje?

Kodi razbija. Samo nađi na netu uputstvo za instaliranje add-on-a Exodus. I imaš sve bukvalno.

E hvala za ovaj kodi. Mnogo dobra stvar. Sad sam ga na brzinu probao i vrh je. Samo me zanima ima li neka fora da se zna koji je od ponuđenih snimaka najbolji? I kako se isključuje film a da ne izlazis iz programa? Ja sad probah da pustim hacksaw ridge par snimaka al svi su loši.

Moonlight, ajoj koje govno, fali samo holokaust i imaju sve pozeljne elemente za nagrade... niti radnje, niti scenarija nista...

Hacksaw ridge je verovatno jedan od najboljih ratnih filmova koje sam do sad pogledao, možda čak i najbolji. U samom vrhu, po meni, sa pijanistom, redovom rajanom i šindlerom (apokalipsa, full metal jacket, deer hunter i ostali vijetnamci su mi posebna grupa, ovde iznad mislim na one koji se tiču II sv. rata). A ovi gore su mi klasici koje mogu da gledam nebrojeno puta.

Dakle da se ispravim, jedan od najboljih filmova sa tematikom drugog svetskog rata koje sam do sad pogledao, skidam kapu gibsonu za ovo, muzika, gluma, priča o samom ratu, taman dozirana romantična nota , scene, efekti... Fenomenalan film. 10 ima od mene.

Šteta je ovo ne gledati u bioskopu, ali jebi ga, kasno je sad, nema ga više.

E hvala za ovaj kodi. Mnogo dobra stvar. Sad sam ga na brzinu probao i vrh je. Samo me zanima ima li neka fora da se zna koji je od ponuđenih snimaka najbolji? I kako se isključuje film a da ne izlazis iz programa? Ja sad probah da pustim hacksaw ridge par snimaka al svi su loši.

Pa imaš stop dugme. :D
Samo na osnovu rezolucije. Nema komentara koliko ja znam. Si instalirao exodus add-on? Pazi, sada su to sve skrineri za te novije valjda. A sve to im se const ažurira. Možeš i da praviš svoju biblioteku filmova. Da zapamtiš gde si stao pa da sutra nastavis s filmom itd. Do jaja je u sustini. Samo se izigraj da provališ program malo bolje.

Gledao sam noćes Split. Dobar, aman da će biti nastavaka lololo

Pa stopiram ga ja ali ostaje u uglu da mozes da nastaviš. Jesam i exodus i titlove ubacio.kratko sam probao program ali vidi se da je carski i nema kočenja i brzo učitava.

Mož da nastaviš ako ideš na esc. Ako klikneš kvadratić za stop, ne možeš.

Aha. Pa lepo ti rece, mora de covek malo poigra da bi video sta i kako.

Mel Gibson je stvarno car sa njegovim filmovima.

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2017&mm=02&dd=01&nav_id=1226311

Vilnev režira novu Dinu.

Al će ovo da bude žuuut film, žutilo na sve strane

изашао "arrival" на YTS-у ко хоће да се зајебе да гледа.

реме, сад гледам да скинем овај скорсезеов филм, има ли где нешто боље од двд скрина, или да скидам то?

odgledao arrival jako sam se razocarao, usrali su ga sa patriotizmom i patetikom.samo je falio stiven segal da on nekog bije i da zadivi vanzemaljce, da vide oni koga mocni ameri imaju a i mi srbi

svima se svideo brate samo tebi nije dobar