Dakle, filmovi

  1. Reme, da me neko ne razume pogrešno, ne pretim, samo preljeva primitivizam. Uzmi sebe na primer, napišem mišljenje o filmu na koje imam pravo, tvoj odgovor je kreten, budala šta ja znam... Ali tebe još mogu i razumeti, neoženjen, visok 162 i bez realne životne perspektive, on jebeno ima petoro dece, konjina matora.. e čuj pseto bečmenac traži pušenje. Mislim jebe se meni za nečije vaspitanje, ali obrati pažnju malo, nije niko dužan da čita takve gluposti.

  2. Hahahaha koliko se drka bi bili kad ga neko zajebava za pare. Opusti se, neće Ćoki zauvek jahati.

  3. Nema potrebe za primitivizmom i uvredama, ako sam rekao da nemaš pojma o filmovima nisam rekao da si debil. Nije neko idiot ako ne poznaje neku oblast. To je sve, uvrede su odraz nemoći.

  4. Hahahaha nisam smeo nista da napisem dok nije napisao da mi ne preti jbg razumite me 10k ljudi pod oruzjem je realno da se useres

  5. A za pusenje sam slobodan svako vece posle 22h pa se javi kad ti rukovodeca pozicija dozvoli pozz

  6. Oces odma mozda? Samo kazi u kojoj firmi da se pojavim u rukovodecoj kancelariji tu sam nesto po gradu ZAVRSAVAM imam lufta

  7. Samo uzivaj, nije hitno

  8. Ne mogu nervoza me hvata kupio sam pancir preko ali ekspresa upravo

  9. ZAVRSAVAJ ti samo, ako treba savet kod koga mogu te poslati.

  10. Ajde posalji me

  11. Koji grad ti je najblizi kuci?

  12. Negotin kod kljuca

  13. Sad sam pogledao Becmen je tu negde nedaleko valjda od Surcina i Obrenovca. Kapiram da ti onda ne treba putokaz. Kako samouveren i samopouzdan mladic, sa pokricem nadam se.

  14. Ma jok vatam na galamu, oces me uputiti ili sta?

  15. Pa kazi gde hoces koji kurac

  16. ZAVRSAVAJ ti samo, ako treba savet kod koga mogu te poslati.

    Pa savet mi daj

  17. Pitao sam u kojoj civilizaciji si trenutno jebeno, Surcin, Obrenovac, sta

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.