Dakle, filmovi

1. Od ovih koje si nabrojao potpisujem Das Experiment i Die Welle, kao obavezno pogledati. Tvoja rečitost mi je bila dovoljna preporuka da probam da nađem Klass i Svolochi. Nisam ljubitelj hard core akcija tipa Bank Job, kao ni Patrik Svejzija, ni animiranih filmova.

Kad si već pomenuo The Firm (taj novi nisam gledao), gledao sam onaj iz 1993 sa Tom Kruzom, koji je u najmanju ruku mnogo dobar. Ako možeš negde da ga nađeš, pogledaj ga. Dečko koji je pun entuzijazma, sa završenim fakultetom, dobrim preporukama-rezultatima, dobija posao u velikoj kompaniji, i posle dokazanog kvaliteta i rezultata, pokušava da se usprotivi glavešinama jer vidi da stvari ne funkcionišu onako kako je on učio. Tad nastaju problemi.

2. Mislim da sam gledao taj The Firm. A ovo je sasvim drugi film. Original je iz '88 sa Geri Oldmanom, a iz 09 je rimejk-navijacki film i nema veze sa ovim sa Tom Kruzom.

Bank Job je Stathamov najbolji film i daleko od toga da je akcioni, vise lici na neku akcionu (tragi)komediju.
    Dobro, sad me nesto mrzi da branim filmove, svako neka gleda sta mu je volja.

Ako ne mozes da nadjes Svolochi i Klass, mogu da ti pustim pvt, sa linkovima i prevodom, mada ako sam ja nasao, nacices i ti :)

3. "*Geri Oldmanom, necro :-)", reče Insolent i ode da ga turi na avatar :-)

4. Jes bre...
    hvala defender :)

5. Jes bre...
    hvala defender :)

6. Necro, moja greška. Mislio sam na Crank.

7. Ostrvo (ОСТРОВ)

8. kako se zove hrvatki film,koji je pobedio na poslednjem festu?

9. ajvarcina, zove se Metastaze

10. Svi filmovi koje je Necro naveo su odlicni i od mene preporuka za njih. :)

11. Muško-ženski odnosi u filmovima Vudi Alena: Manhattan, Annie Hall, Hannah and Her Sisters.

12. law abisdian citisizen, ovako nesto se pise, neverovatno dobar i originalan film

13. Zove se Law Abiding Citizen, za one kojima bi značilo. Nisam gledao al' sam na nekoliko mesta čuo da je dobar.

14. Tetku iz Amerike.
    Koji si još dobar film gledao?

15. toliko sam ih odgledao da mi nista ne pada na pamet trenutno kad se setim napisacu.. za sada komedija sa adam sendlerom "uvek reci da"

16. Ok. :)

Hercogov The Enigma Of Kaspar Hauser, ili na srpskom Tajna Kaspara Hauzera. Mnogo dobar.

17. Ljudi pogledajte Finding Forrester, odlicna drama o mladom piscu, sa son konerijem...

18. Gledao sam, fantastican je film :))

19. The Countess - film o Eržebet Batori mnogo jezivo

http://www.covershut.com/covers/The-Countess-2009-Front-Cover-22516.jpg

i posle toga za rehabilitaciju predlažem

Orange County

http://www.cyber-cinema.com/gallery/orangecounty.jpg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.