Dakle, filmovi

  1. Ma Apofis,slažemo se mi,daj masi hleba i igara i mirna Bosna, nisu to juče provalili,samo što je sad suština prevare dovedena do neprepoznavanja,što reče Štulić. Što da se priča o tome kako dobar deo sveta trpi gladan,kad možeš da se zamajavaš globalnim zagrevanjam, i to nužno apokaliptičnim, ko da će za 100 godina narod da izgine u vodu.
    Nije problem što je car go, problem je što sve manje ima onih koji mogu to da konstatuju i gde to da kažu,nema kritike,nema arbitra vrednosti. Mi osim ovog časopisa što izdaje Kinoteka (i to od skoro) nemamo nijedan časopis o filmu. Pritom, sistem obrazovanja nam je star i retardiran, mas-mediji nisu zajebancija,a formalno obrazovanje ti ne nudi ništa u tom smislu. Imaš muzičko u školi,i tamo samo furaš klasiku koju jedva ko sluša i nikog za to ne boli kurac. A film, koji je majka za ufuravanje svega i svačega,nzm kad će i da li će ikad uvesti kao predmet u školi. Nije problem što govno postoji, problem je što nemaju svi nos da ga namirišu,a ni lopatu da ga pokupe

  2. a ta glupost sad dolazi vise do izrazaja jer je mnogo mladih i skolovanih napustilo zemlju.pa onda u novinama i tv preovladava ono sto voli vecina

  3. Labo koliko si psihički stabilan od 0 do
    23,7?

  4. E labo nađoh te na Krstarici xD

  5. nemam pojma nisam merio..slabo idem tamo ima mnogo klinaca, pisu kako su se uplasili od nekog horora

  6. Hahah, ali teme koje si otvarao su vrh

  7. http://www.imdb.com/title/tt6018306/?ref_=nv_sr_1

    Tužno, smešno, jadno... pa u krug. I genijalni Brajan Krenston (nekad me je kurac gledao dok se brijem a sad me gleda samo kad obuvam čarape)

  8. Nije sto je Kranston, nego sto je Linkater.

    E moj, Nesh Bridgesu, da si ti video moju babu kako gleda Parove bez zvuka, jer joj je crkao zvucnik na tv, pa gundja sebi u bradu, jes jes, opet ova sisata prica gluposti.

    Sve je to tacno vezbamo kume, ali eto ti mozes, moze i vecina nas ovde, ne treba da se cuti nego da se sere po svemu sto ne valja, makar i to bilo stvar subjektivnog ukusa, makar ce pokrenuti neku diskusiju o tome.

    Meni je ovo skroz ok, kontam da su napusili metalci, jer u filmu muzike nema u ocekivanom obimu, sto i jest malo cudno s obzirom na ime, mogli jos da ubace.
    http://www.imdb.com/title/tt2374902/

    Pomalo spojler klip, dobra stvar ko nece da gleda film.
    https://www.youtube.com/watch?v=cNlpuLAtk9A

  9. http://www.imdb.com/title/tt6018306/?ref_=nv_sr_1

    Tužno, smešno, jadno... pa u krug. I genijalni Brajan Krenston (nekad me je kurac gledao dok se brijem a sad me gleda samo kad obuvam čarape)

    Sasvim solidan film, onako klasika negde se smeješ kao u toj sceni koju si naveo, negde je baš tužan jer ono što je glavno dođe do izražaja, a negde se zamisliš, na primer u baru kada gledaju na TV-u mrtve Sadamove sinove.

    Lady Bird Takođe solidan film za one koji gotive te takozvane "Coming of age" filmove. Malo prenapucan "user reviews" i ocena, jer svakako nije 7.8, ali je daleko od negledljivog filma, kažem opet ko gotivi takve flmove.

  10. Ne znam zašto, gledao sam d šejp of voter. Neka bajka neki kurac.

  11. Šta sam gledao zadnjih dana

    Thor: Ragnarok-meni lično jedan od boljih marvelovih filmova, obožavam waititija uradio je dve moje omiljene komedije u zadnjih pun kurac godina, prezabavan film malo skrnavo samo nordijska mitologija al masa crnaca, kineza i čega sve u Asgardu al jbg tako rade sad.
    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri- reko sam već film godine i najbolji McDonaghov film. Scenario, gluma, atmosfera sve je odlično. Navijam što više oskara da uzme pogotovo glumačkih, pogotovo Rokvel.
    The Florida Project-lepa ideja ali realizacija slaba, volim ovakve filmove o marginalcima ali mislim da je reditelj preterao sa omažima Feliniju u neorealizmu, da su scene dečijeg igranja trebale biti kraće a Defo da dobije više prostora odličan lik i odlično odglumljen. Iako nije predug film tako deluje mogao je malo kraći da bude. Ona đevojka odlična kao mama od devojčice, autetničan white trash našao je režiser na instagramu.
    Ladybird- reko Džoni gore dovoljno ja bi samo dodao da je ženskast film previše kao dnevnik hipsterke tinejdžerke , autobiografski film Grete Gerwig. Đevojka iz filma Brooklyn i ovde jako simpatična, odličan li njene majke.
    I, Tonya-najbolji sportski film koji sam gledao zadnjih godina, pojma nisam imao o ovoj priči niti da film o klizanju mrtvom može da bude ovoliko zanimljiv. Više je u fazonu ranijih Koena kad totalni idioti odluče da počine kriminalno delo nego što je klasičan sportski film. Vrv najbolja uloga Margo Robi do sada.
    Blade of the Immortal-Takashi Miike režirao, klasika samurai, mačevi, kasapljenje ništa spec, ni blizu kao 13 Assassins.
    Good Time-počinje ko klasičan "pljačka krenula po zlu film" pa onda plot twist više za neku blesavu jugoslovensku komediju iz osamdesetih tačno mogu da zamislim Ljubu Moljca umesto Patinsona kako se udara po čelu kad izvali da se zajebo, onda opet ludnica pred kraj. Podseća na ranijeg Refna, lepo snimljen film, jedan od braće koja su režiserala film odličan kao retardirani brat glavnog lika.

  12. Daj torent Tora ovde ili u Pvt

  13. Nađi na YTS.AG

    Kucaj, pazi sad dobro, thor ragnarok

  14. Ahahah a jedi govna
    Hvala ti o/

  15. Taj sajt je do jaja, kvalitet snimaka maltene vrhunski.

  16. Daleko je to od vrhunskog moj Gonzo, wellcome to 2018

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.