Dakle, filmovi

1. Odlicno spojlovanje filma koji sam imao u planu da pogledam nekad u zivotu.

2. e i jos dva filma....prvi je kad dve keve najbolje drugarice zive na nekom ostrvu i imaju dva sina koji su najbolji ortaci, i onda jedna se smuva sa sinom od drugarice pa se onda i ova druga smuva sa njenim sinom....

a drugi kad neka turistkinja iz evrope ode na odmor, gde inace crnci jebu te babuskare, a babe ih kesiraju, a ova babuskera ne moze da provali da je ovaj samo koristi za pare

3. хахахахха брате какви филмови џД

4. Žešće tri puta, minimum. Rokanje na moru u gradu u pustinji; Kineski specijalci protiv terorista.

5. sigurno su po njemu nazvali onu emisiju o hororu-sok koridor
    nice find celtic

6. Kakav je blam ovaj Lav na Pinku ju ju ju

7. Zašto sam jebeno ovo ovde napisao ahha

8. Celt, hvala za podsećanje na Šok Koridor; neki tvrde da je bolji od Leta iznad kukavičjeg gnezda. Treba proveriti...

9. Treba i ovo pogledati https://www.imdb.com/title/tt0084899/?ref_=nm_flmg_dr_7
    Džukac treniran da napada crnce.

10. Meni Sok koridor bio tesko razocarenje, izvikan film zbog par scena koje su kvlt.

11. dajte neke domace filmove na temu podzemlja i kriminala, pogotovo 90ih

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.