Dakle, filmovi

1. баш добар филм кад директор једног предузећа тргује гвожђем кантицама и лопатицама за плажу и тако доводи предузеће у тешку материјалну ситуацију

2. Па и то је криминал 90-тих не буди глуп

3. Nije to tražio, već neki uličarski fazon devedesetih, Tesna koža je privredni kriminal osamdesetih i razvojni put raznih Miškovića, debilu

4. Koga jos lozi kriminal devedesetih osim Marica?

5. Ја ипак мислим да је тражио привредни криминал

6. krajnje ljubazan film za sve koji ne vole pretenciozna govna i marvelova čudovisšta
    https://www.imdb.com/title/tt5610554/

7. Dobar film

Calibre

+ zasluzuje vecu ocenu

8. Jedno pitanje, da li moram gledati prethodne delove avengersa da bih pogledao ovaj zadnji, ili su nezavisni (nikad nisam gledao avengers, da da)

9. Plidu svi su losi imas mnogo bolje filmove u tom zanru

10. Pa ne znam koliko si gledao odatle ali medju xmenovima ima da se probere, iron man, deadpool, svi betmeni osim batman and robin, daredevil itd itd

11. Pa dobro nije da sam i bio zagrejan za avengerse nego sam nabavio kucno kino od 2k eura i rekoh daj da probam neko bučno sranje a pogledao sam trailer i vidio da je baš dobar za hi fi

12. Pa da bi razumeo poslednje avengerse ne treba ti samo prethodni delovi nego većina filmova iz MCU (iron man, thor, captain america, guardians of the galaxy...). Ako njih nisi gledao slabo šta će ti biti jasno

13. Pa pretpostavio sam da ce mi trebati prethodni delovi pa cak i uvod u pojedinacne likove ali mi je zaokupirao paznju trailer sto mi se ne desava cesto.

14. Pa ti onda gledaj trailer xD

15. Cekam nekoga da mi preporuci neki high quality sound movie, bucno sranje; pucaju stakla, komsije se evakuisu, ja jedem kokice i masne prste brisem od kozni namestaj

16. Ako si navaren gledaj avendzerse nove doduse tad je fino kontam, meni su prva dva tako bila zanimljiva

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.