Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ovaj Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring kao da je juce izasao,a da je najavljivan godinu dana preko svih medija neprestano.svaki dan ga neko okaci ovde.ne sumnjam da je los,ne serem na konto toga.odjednom lozenje ko da je terminator 2
a ja mislio da si ti okacio linkove.pa sandens taj korejanski je najvise nahvaljen film na forumu, to si video i sad pitas kakav je ovaj da ga opet hvale naredna dva dana
Stoji mi neko vreme ovaj spring na bukmarku, pa reko da vidim valja li, znaci ovde sam ga pokupio xd
Pa nije bas da je svaki dan najavljivan, spomenut je jednom pre 2 godine, i skoro je proviron spominjao, pa posle njega reme potvrdio da mu godi takav azijatski, mozda jos nekolicinu puta u medjuvremenu.
Ova scena je za mene ispred svake scene ruskog i sovjetskog filma. Prelepo!
https://www.youtube.com/watch?v=naKcUWaqqyk
https://www.youtube.com/watch?v=GxCNDpvGyss
Сасвим фина до јаја ствар....
Alpha
Pustih film, rekoh petak vece, pa i neka bude sranje bole me kurac.
Kad ono, prelep, prelep film i odlicna prica. Drzi paznju neverovatno dobro i uzivanje je za gledanje. Pomalo je cgi amaterski na pocetku filma, ali je u preostalom delu vizuelno perfektno, jos da je Vangelis radio muziku, bio bi overkill, mada je i ovako ok. Cini mi se i da je originalan film, nisam do sada nabasao na film sa istom temom, pocetak druzenja izmedju ljudi i pasa i tako to. Malo sam i zaplakao na kraju, sta cu kad sam picka.
Gle sad vidim da mi se prva recenica zavrsava sa kurac, a poslednja sa picka. Nisam nista odavno izgleda.
Kakav je alpha?
veceras sam skinuo film ali nisam odgledao. Nadjoh torent a ucinio mi se zanimljiv na najavi
Ima li slicnosti sa 10000bc
Ima li sisa tu?
Gle sad vidim da mi se prva recenica zavrsava sa kurac, a poslednja sa picka. Nisam nista odavno izgleda.
Sta nisi odavno, kurac ili picku? Xd
Da sam mu 10, eto koliko mi se svideo. Nego sad gledam na imdbu pise da je Morgan Frimen narator, to ili je neka greska ili sam ja gledao verziju bez naracije. :/
Nisam gledao 10000bc. Nema sisa. Picku.
Hahahahaha
ahah. A jebi se pseto. :D
Pa ja sam samo pitao kao pricamo zezamo se konverzacija itd kad ono op reko sta sad xd
10000bc je valjda neka parodija tako nesto
Alpha je stvarno odličan, s obzirom koji su glumci u tom filmu.
https://www.imdb.com/title/tt0075276/ dobar