Dakle, filmovi

1. Reci, ahaha, ne može gore!

Što si odjebao? Malo para dali? Nije se Fajns baš otvorio, a ovamo mu dali svakakva sredstva i povlastice da snima kod nas. Ne odazivam se ni ja više za njegove filmove.

2. Nismo ni došli do para hahaha, samo kada ti stigne sms nakon par propustenih poziva sadržaja "Javite se u vezi snimanja filma gospodina Fajnsa u Beogradu, dobili smo preporuku za vas" jedino što možeš da uradiš jeste da ne odgovoriš...ali kada ti na privatan mejl stigne tako nešto, znaš da te je neko izdao, debelo.

Svi su oni štekovi za pare, a ovamo eksploatišu naše domaće izdajništvo, što ti kažeš. Glete kurca što bi tako mogli u Mađarskoj...

3. The Other Side of the Wind je jebeno remek-delo. Film koji je Vels snimao sedamdesetih, montirao do smrti, da bi na kraju sada bio zavrsen, tako sto ga je Netfliks usrani isfinansirao, a dovrsen po Velsovim beleskama.

Kakva filmcina jebem ti leb.

Al' na kraju filma sam imao utisak da Vels zapravo i nije hteo da ga zavrsi, tj. Da je hajp koji je napravio oko filma uz to sto ga nikada nije zavrsio zapravo bila mala osveta holivudu. U svakom slucaju, ludak.

Prejak film.

4. Slabi ste vi glumci kad niste glumili u Neretvi

5. ja otkad sam video da deadpool, gowno od filma koji je mlohava kita cak i u svojoj kategoriji (kategoriji tres komedija s retardiranim herojima), ima ocenu 8.0 na imbd, i to uz 770k glasova, skontao sam da zaista nema mnogo poente da obracam paznju na ocenu na imdb

Star War 7, koji je silovao i ubio cijeli serijal i fransizu isto ima 8.0 a imao je prije i 9.0 menscini. Uz to sam relativno skoro gledao par sranje filmova koji su imali 7 i nesto, tako da te ocjene uzimam kao sugestije recimo, ali svakako nisu mjerodavne i ne treba se puno uzdati u njih

6. Jel gledao neko ovaj Papillon (2017)? I vrijedi li?

7. Ja sam gledao originalni papilon (iz sedamdesetih). Taj definitivno vredi pogledati, jak film (8/10). Za ovaj novi ne znam. Cini mi se da je ista ili slicna prica po ovome sto vidim na imdb.

8. Dio sniman kod nas u Niksicu. Jedan moj drug radio kao strazar uvece, obisli smo citav set

9. Dobar je Papilon original, nemaju pametnija posla nego da rade glupe rimejkove, hajde da je neki sikvel ili omaz, a ne bas ono da bude prost rimejk. A i relativno je noviji film, neka rade rimejkove filmova iz 30tih, sa upodobljenom pricom danasnjem vremenu, ako bas mora, to bi bila donekle ok prica. Ako ih vec mrzi da smisljaju original pricu, pa ima sijaset dobrih knjiga koje mogu da se ekranizuju.

10. potpisujem ovo sto je aphoph reko

11. A nadam se da ce biti tako. Pre sam stalno zalopojio kako se kod nas ne snimaju serije sa istorijskom tematikom, a toliki je izbor na raspolaganju, i prizvao sam. Sad sto su Nemanjici bili flop, jebiga, makar su Koreni osvetlali obraz, dobrano i Senke nad Balkanom, koliko god se nekima ne svidjalo sto vise vuce na entertaining value.

12. Ovaj Juzni vetar novi film jebe mame opasno

13. имал га онлајин или си бехо и кино да га гледаш?

14. U kinu danas gledao, jedva mjesta nasao.

15. Nece to na internet pre 2020. jbg
    Takvi su domaci reziseri,ko da su im filmovi svetska klasa i instant klasici.

16. Bas tako zato sam i odlucio da ga pogledam dok sam kuci

17. аххаха знаш, планирају да пуште филм по Америки и још негде, баш су лудице, јбг, треба се и зарадити

18. Mada ne znam da li ce bas sa ovim filmom biti taj slucaj, nekako je previse izvikan da ne bude brzo piratizovan

19. Ma fino ce se ovaj film progurati, vec ima neku 9ku na imdb, i ima pravo dobrih scena, sav je nabudzen

20. недавно поставих овде да је 100к људи погледало филм, сад читам 200к њих погледало биће овде зараде подоста а оцена пршти на имдбу.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.