Ne znam bas za to,da bi se piratizovalo treba prvo da se pusti u promet,a to domaci reziseri nema sanse da ce da urade,ja domace filmove gledam godinu,dve ili tri nakon snimanja.
Dok Americki filmovi izlaze na internet u roku od 2,3 meseca.
I imam utisak da se samo u Srbiji reziseri tako ciganisu.
А јбг америка је америка филм је до зараде све, у већини случајева, ко овде у србији заради од филма, фазон Бјело од Монтевида јелте.
Smorila zarada.
Ima li negde ovaj novi noc vestica da se skine ili pogleda na netu
тешко ћеш наћи филм од пре 2 мјесеца на нету овако онлајн да гледаш, а за скидање не знам не скидам па оно.
Da bi nasao film ali bas film ne virus,moras da ides nekih 5 stranica na Guglu.
https://www.youtube.com/watch?v=HjPLNmC6H14
Evo ga Juzni Vetar inace,LOL.
Vidi stvarno film,jbt,ja iz zajebancije okacio.
Ovo je prvi put u zivotu da vidim da je ovakav naziv klipa istinit.
ах регистер тражи
Ma nemoj da skidas tu viruscinu,gledaj film na jutjubu je ladno.
Ne zajebavam se,svega mi.
Radi film ozb haha
U isto vreme umirem od smeha jer je ovakav klip stvaran i drago mi je da gledam domaci film u godini u kojoj je izdat :)
Ne lice nesto na nase glumce :)
E jbg.
Nista.
Hahaha sta je reci, nisam otvarao link samo vidim da je 1h 50min. Jel moze film ili?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ne znam bas za to,da bi se piratizovalo treba prvo da se pusti u promet,a to domaci reziseri nema sanse da ce da urade,ja domace filmove gledam godinu,dve ili tri nakon snimanja.
Dok Americki filmovi izlaze na internet u roku od 2,3 meseca.
I imam utisak da se samo u Srbiji reziseri tako ciganisu.
А јбг америка је америка филм је до зараде све, у већини случајева, ко овде у србији заради од филма, фазон Бјело од Монтевида јелте.
Smorila zarada.
Ima li negde ovaj novi noc vestica da se skine ili pogleda na netu
тешко ћеш наћи филм од пре 2 мјесеца на нету овако онлајн да гледаш, а за скидање не знам не скидам па оно.
Da bi nasao film ali bas film ne virus,moras da ides nekih 5 stranica na Guglu.
https://www.youtube.com/watch?v=HjPLNmC6H14
Evo ga Juzni Vetar inace,LOL.
Vidi stvarno film,jbt,ja iz zajebancije okacio.
Ovo je prvi put u zivotu da vidim da je ovakav naziv klipa istinit.
ах регистер тражи
Ma nemoj da skidas tu viruscinu,gledaj film na jutjubu je ladno.
Ne zajebavam se,svega mi.
Radi film ozb haha
U isto vreme umirem od smeha jer je ovakav klip stvaran i drago mi je da gledam domaci film u godini u kojoj je izdat :)
Ne lice nesto na nase glumce :)
E jbg.
Nista.
Hahaha sta je reci, nisam otvarao link samo vidim da je 1h 50min. Jel moze film ili?