Dakle, filmovi

1. Ocnjak je dojajan film

2. Mislim dojajan u smislu date teme, 8ca neka

3. Pa i cilj mu je da bude morbidan.

4. Ja sam cuo da je morbidan LOL to je ko da za Nindza Kornjaca kazes ,,ma decije mi nesto ovo,,

5. Bone Tomahawk

Vestern horor. Zanimljiva prica, dobro odradjen film. Jaka sedmica.

My Left Foot

Odlican film, vec je spominjan na temi vise puta.

Late Spring

Ko voli spore filmove i azijatsku kulturu, za ususkano i smisleno popodne. Od ovog rezisera sam odgledao Tokyo story ranije, mnogo mi se vise svideo.

6. El lado oscuro del corazón

Kako je krenuo, mislio sam ide u listu najboljih, ali je posustao negde na pola, postane nekako naporan za gledanje. Svejedno, odlican film, vredi pogledati, ima svega, malo poezije, fantastike, erosa vs tanatosa, filozofije, stidnice od 2,5 metara...

7. Daj mi neki ko wild tales ili je ono jedinstven film

8. Ne mogu da se setim nijednog plidu, trazi po onim similar temama, mozda ti izadje neka preporuka.

9. Pliduuu
    Daj mi neki ko wild tales ili je ono jedinstven film

https://www.imdb.com/title/tt2785032/?ref_=nv_sr_1

10. Pa nije taj bas kao wild tales, ali je dobar

11. па јбг, састоји се из више прича, и луд је..

иначе готивим те са више различитих прича, Night on Earth, Inside no.9, Black Mirror, El incidente...

12. Hvala pogledacu ih

13. Romanijo zasto ovaj film ima ocenu 6.2?

14. Kralj Artur - legenda o maču

Neponovljivo. Kako je jedan star i otrcan mit pretvoren u fascinantno delo. Bez konkurencije.

15. Неки новији хорор филм браћо, има ли ко предлог

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.