U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
брд бокс голо говно
предвидиво голо говно, хиљадити филм о зомбијима
hiljaditi film o zomibijim u kom nema zombija
Krenuo da gledam ovaj srčing i golo govno je.
Ima li neki film da drži pažnju i da jebe. Ništa više ne tražim.
Neki krajm drama misteri.
Outside Ebbing, Missouri
https://www.imdb.com/title/tt6628394/ dobar za ubijanje vremena, drzi paznju.film je kao u tarantinovom fazonu ali slabiji/
Hvala na predlozima.
gledao Peppermint.....Mešavina ženskog Džon Vika, Ekvilajzera i još nekog ko pobi sve redom
odgledao Bandersnatch, dobra zajebancija haha
нису баш зомбији ал је тај фазон, није вирус него лудило
јао ај да помогнемо човеку да се спасе ма није њихов сто посто, онда елиминишу лика који се противи па се наравно испостави се да стварно хоће да их сјебе, дал да им пренесе зомби вирус или да их натера да гледају те демоне исти је курац и бар ја сам видео у десет филмова
Ima li neki film da drži pažnju i da jebe. Ništa više ne tražim.
Vrati se da gledas srcing zato sto drzi paznju i jebe.Mozda ne na pocetku ali je intenzivniji kako se odvija.
u principu sve je to klise za takve filmove.ovaj je ok jer pokusavaju da savladaju hendikep koji pre nisu imali.da ne kvarim film,ali razumes sta kazem.
uostalom tesko je naci film koji nije predvidiv.
+10000000
a simple plan do jaja filmitj
Black Mirror: Bandersnatch (2018) film me udavio, imao sam utisak kao da traje 10 sati
Meni je bio do jaja jer sam prvi put gledo neki interaktivni film i svideo mi se koncept, ali sama prica i glumci su dosta losi, slabiji od prosecne Black Mirror epizode.
sto taj film zovu interaktivnim,? kao da gledalac moze da utice na njega
Ja to necu iz principa da gledam