U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Вечерас у 23 на РТС1 филм са Антониом Бандерасом и Милошем Биковићем!
Јао јао, можда гледам, занима ме колико је зарадија, има лошу оцену на ИМДБ иначе, 4.7.
Ja sam kroz srednju imao prosjek 2.7 pa se nisam smatrao losim
Ja to necu iz principa da gledam
Ako Apo nece gledati iz nekog razloga, nemam ja tu sta vise da zapitkujem. Samo ne gledam.
САМО КАЖЕМ плиду, не узимам у обзир оцене са имдба углавном :D:D:D:D
i ja sam se zarekao da necu da gledam netfliksove filmove ali oko ovog vlada neki hajp pa reko ajde bas da vidim i pokajao sam se zestoko.
хахахаха
Шта је уопште нетфликс, нек' ми неко укратко објасни, свуда по интернету ме пуцају њихове рекламе као ласери из експлозивног свемирског модулатора, а ниједном нисам укуцао "нетфликс" у "гугл" да видим о чему се ту заправо и ради.
Ето идеје за солидну дефку компарационе природе. Неизбежан као нетфликс
netfliks ti je kompanija koja preko svog sajta strimuje serije i filmove (a za neke i ucestvuje u produkciji); placas 8-15 evra mesecno i gledas
Inace kompanija cije serije nisu bas sjajne. Tu i tamo se provuce neka dobra ali kako i ne bi kada snimaju 980 serija sedmicno
Лол Плиду, то је онда нека пропагандна компанија.. нећу им дати ни цента.. услуге су им јефтине из истог разлога због којег свињформер кошта 20 шолди
Pa da, ne proizvode bog zna kolko kvalitetne stvari, ali toliko je sadrzaja da se uvek provuce nesto okej
Kako ranije ne pogledah temu. Sad zavrsio gledanje blek mirora, govno je.
Fallen
Dobar film, ima smek kao Seven. Ko voli serial killer filmove, sa okultnim i fantasy momentima, preporuka.
https://www.imdb.com/title/tt1590089/?ref_=nv_sr_2
Japan; nastavnica kojoj je ubijena ćerka pokazaće svojim učenicima da sa njom nema šale. Bez greške.
ovaj sa bikovicem sinoc je transfercina teska od filma
ocean's eleven za decu
https://www.imdb.com/title/tt6412452/ film od 6 zasebnih prica,neke su bas extra neke malo slabije.odlican film.jeste netflix produkcija ali su ga rezirali braca koen pa nije klasicno netflix sranje
Japan; nastavnica kojoj je ubijena ćerka pokazaće svojim učenicima da sa njom nema šale. Bez greške.
Препоручујем да не гледате овај филм, прелоше је урађен. Прочитајте књигу Исповести од Канае Минато по којој је снимљен. Према фабули и поруци веома је слична роману Злочин и казна с тим да је занимљивија доста. Без икакве дилеме нешто најбоље што сам икада прочитао. Нелогично ми да на основу таквог комада умјетности успију направит овакво говно од филма.
https://www.imdb.com/title/tt0082269/
Boze koje sranje od filma, a toliko nahvaljen. Nisam izdrzao do kraja, pre bih gledao Zikinu dinastiju opet nego jos minut ovog govneta.