Prijava

Neko podigao Bohemian rapsody na xvideos...pa lol

Да ли се у потпуности слажете са овом листом или бисте ипак заменили 2-3 филма?
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2014&mm=05&dd=31&nav_id=855462

ahahhahahhahahahha

Odgledah jue Creed dva, komotno 7/10. Balboa potpuno marginalizovan lik, Drago senior ojebao u svojih par minuta.

Ne znam šta sam čekao do sad, ali pogledah sinoć Nightcrawler. Obavezno da pogleda svako ko je poput mene propustio da to odradi odmah.

Uzbudljivo, zabavno, mračno... Mislim, nije sad da je savršeno filmsko ostvarenje u pitanju, iako ima elemenata da postane kult, ali briljira u činjenici da je u pitanju film koji je izvukao najgore iz mene. Ne pamtim da li sam ikada želeo da ozbiljan sociopata kojeg je mnogo lakše mrzeti i koji apsolutno ni na koji način pritom nije simpatičan, uspe u svim svojim namerama.

Ne pamtim da li sam ikada želeo da ozbiljan sociopata kojeg je mnogo lakše mrzeti i koji apsolutno ni na koji način pritom nije simpatičan, uspe u svim svojim namerama.

+1

pogledao sam green book.sta ja znam,ok je.moze da se gleda.
ako jos neki film naprave gde je asistent neki naivni zajebant,a poslodavac ustogljeni burzuj,moglo bi se reci da je to sada trend koji guraju u mejnstrim.

https://www.imdb.com/title/tt7349662/
crnci belci,pa ko koga vise gotivi.dobro je sto je po istinita spika,pa je jos bolje kako ih je lik jebao u mozak.

večeras gledam feemozni green book.

https://www.imdb.com/title/tt6938828/?ref_=tt_rec_tt
ovo možda i ispadne neki vrlo fin film, iako nikad čuo za režisera

Vigo se bas dobro pokazao u Grinbuku.

Пре недељу, две Вајс коначно стигао у биоскопе овде, три месеца после премијере.... Ко воли те Меккејеве филмове биће му и овај до јаја, Бејл покидао наравно као Чејни....
https://www.youtube.com/watch?v=aSGFt6w0wok

The Rider

Odlican film. Ima slican vibe kao Lucky, samo sto je ovde iz perspektive mladog coveka. Teska je drama, tako da ne ocekujte neka rodeo zajebavanja.

https://www.youtube.com/watch?v=x7ap3AFFTb8&feature=share

The Burning, 8/10

Добар ретро слешер хорор. Слична нека прича као са Петком 13тим само што нема наставка, што и некако држи до оригиналности.

Bohemian Rhapsody 0 od 10

KOJESRANJEODFILMAMAJKUIM

Ajd što je sranje od filma, ali ja ne znam da li su svi ludi oko mene kad kažu da je Rami Malek uradio dobar posao!?! Kao robot neki jebeni. Gledam i one uporedne snimke i u komentarima su svi u fazonu "bravo Rami", a ono očaj živi, ili ja očekujem previše...

https://www.youtube.com/watch?v=8z6wJHPhJUM

Nije lak posao, to stoji, ali viđao sam bolje imitacije u "TLZP".

Dobio je oskar zato sto je imao feminizirane pokrete, govorio dear and darling, sto moze svaki gej, polugej ili samoproklamovani beogradjanin iz donje mostanice, a i sto je bio malo nasmikan i nosio protezu. Ja Maleka gotivim, ali ovo nije za oskara, Vigo je odradio neuporedivo bolji posao u Green Booku. Sramota, stvarno sramota. Nas 6toro je sinoc zajedno gledalo film, jedva smo cekali da se zavrsi da pustimo Qeen na jutjubu. U rangu Revenanta mi je govno.

Jebote, nije mi jasno, imaju na gotovo pricu, koju narod hoce da vidi ponovo ispricanu i to uspeju da sjebu. Uzgred sjebu milione.

Agilni, pa ako si citao na reditu nzm sta se cudis. Likovi na svakom threadu o serijama/filmovima pricaju kako je bas to o cemu pricaju savrseno. Analiziraju svaki pokret, svaki pogled i u svemu traze dublje znacenje.
Ja gledam tru detektiva, smorim se jebeno jedva cekam da se zavrsi, odem na redit da vidim da mi nije nesto promaklo kad tamo 30 threadova kako je savrsena maska glumcima i kako ih je dirnula scena na terasi. Pricaju kako ovaj ili ovaj LIK u toj i toj situaciji nije ispao fer i grde ga xd

I za kraj samo da dodam: threadovi - kao deca smo se igrali

To ti je je kao kad bi riba pricala> Lik me je jebao toliko lose da bih radije u tom trenutku sedela na kaktusu i preparirala vepra, ali sto mu je leeeep kuraaac.

, ali sto mu je leeeep kuraaac.

jbg, ako nemam gabaritnog, a iam bar onog elegantnog, fazon džordž kluni