Prijava

Pogledah Green Book, ok film mada realno ne razumem pompu toliku oko njeha, nista posebno

Који је најбољи сајт за гледање филмова са преводом? Да не штопа, нема превише реклама, најбољи квалитет слике и сл.

Isao da gledam onaj "Balkanska Medja". Fino akciono sibanje u holivudskom stilu gde smo mi i Rusi gud gajs, a Siptari i Ameri bed gajs. Popisali se po klasicnoj americkoj propagandi na apsolutno isti nacin. I interesantan film. Nije smor, Bikovica vrlo malo. Jos dodali ono "bejsd on a cru stori".

Nije smor, Bikovica vrlo malo

Pleonazam :-)

:D

Ali ozbiljno, nisam zazalio pare. Nije vrhunac filmske umetnosti, ali dobar ratni film. Sibanje u rangu holivudske akcije, ali bez proseravanja. Nesto tipa "Jecaji Sunca".

oni ruski o cecenskom ratu znaju sadrzavati solidno krljanje ratne tehnike i ljudi

The Wife
Vrlo dobra gluma, priča je onako.
Nznm da li samo meni Glenn Close liči na Robina Vilijamsa ovde:
https://i.postimg.cc/D0kJWtXC/glenclosewife.png

I, bre kazane, šta ga ujeba ovo sa linkovanjem slika :/

nabasao sam na ovo. bikovic i rusi. mirko i slavko,boro i ramiz,boba i brena...
https://www.imdb.com/title/tt5951188/
rusi prave filmove o kosovu jer srbi ne smeju.nisam jos gledao.u nekom narednom periodu cu verovatno i pogledati.ko hoce,neka gleda,pa neka podeli utiske.

Gledao ja u bioskopu. Na stranu propagandnog smaranja tipa mi i rusi protiv zlih amera i siptara i malo srpsko dete sa velikim ocima koje place dok ga kolje zli albanac,scenario je ocajan. Jedno 60 posto filma si u fazonu cek sta znaci ova scena sta rade ovi ljudi. E sad ako bas pustis mozak na ispasu i oces da uzivas u pucacini koja je ok(za nase uslove) onda 5/10. Ovako 2/10 zali boze para,bikovic da pusi kurac.

bikovic da pusi kurac.

Ovo i nevezano za ovaj film.

dobar utisak :)
rusi pokupili recept od amare.zli neki napadaju ne zle neke i onih kao dobri brane.ne pocetku frka,ali na kraju pobedi dobro.cuo sam 2 puta recenicu,ko kaze da nemamo vise dobrih glumaca da novije generacije nisu dobre.evo ga bikovic na primer.
jedino sto je dobro da nismo mi ti zli koljaci.

film je gola kurcina.
jedino gore od toga ove godine je kralj petar.

https://www.imdb.com/title/tt5083738/ - najbolji film iz prošle godine! Istinska je šteta što nije osvojio Oskara za najbolji film. Uzevši u obzir kakav je Lantimos, ovo je jako prigodan film za svakoga.

https://www.imdb.com/title/tt6966692/?ref_=nv_sr_1 - zabavam ali naivan i neozbiljian. Realno je 90% kvalitetnog u filmu rezultat brata Maheršale i odavno proverenog bećara Viga Mortensena.

pogodan film za svakoga*

The Mule (2018)

Klint Istvud po obicaju glumi sebe. Sporo,bezidejno sa klasicnom smarackom pokajnickom pricom. Smorih se 5/10

Има ли игдје на интернету да се нађе Pet Sematary(2019) цио филм са преводом? Ако неко имаде дедер линак.

https://www.imdb.com/title/tt5886046/
ko voli one filmove tipa kocka/e, saw, poslednja ekskurzija i gomile slcnih...prezivljavanje uz razne zamke.bukvalno standardna prica.