Prijava

Voleo sam kao dete zanimljive akcione filmove sa malo komike i ljubavne sadržine, kao što su oni Džekija Črna, npr Gužva u Bronksu, zatim, naučnu fantastiku, fantaziju uopšte, od dečijih stvari tipa Harija Potera pa sve do Osmog putnika.

Arctic ok film, radi Mikelsena sam gledao, nije sad nesto za pamcenje, ali za ubijanje vremena dobar. Ima smek kao All is lost, samo sto nije u toj kategoriji dobrih filmova. All is lost je vec ozbiljno dobar film

https://www.youtube.com/watch?v=wZfs22E7JmI
Пол томас Андерсон, лагано један од најбољих режисера данашњице, а и Финикс један од најбољих глумаца....

dajte neke scene iz filmova gde se svadjaju i napusavaju dva retarda, bogalja ili tako nesto, tipa kao timmy i jimmy u saut parku, ili onaj crnac bitldjus kad se svadja i napusava sa onim patuljkom, gde ne znas koji je gori i raspaliji, a govore jedan drugome kako je slepac kako nema pare, nema ribe itd, a ustvari oboica beba...ili tipa kao kad bi koksal baba imao isto nekog suparnika tako malog pa da se napusavaju, da budu bas onako prirodni neprijatelji

Nocna mora zeljka malnara

Kakvo kevojeblje od glumačke ekipe u "Inherent Vice". Ne sećam se zašto me je kritika u startu odbila od gledanja filma, moram ispraviti tu grešku.

Pa i ja isto, video neki niski IMDB i to je odgodilo gledanje ovog što si lepo rekao kevojeblja

Brate na IMDB vise ne vredi gledati kritike. Jebeni "Kum" je dobio keca od nekog debila jer "stereotipicno prikazuje americke Italijane" i to vuce ocenu na dole.

амерички италијани - подкултура која суверено влада неукусом још од тридесетих година минулог века

Какав би тек култ био кум да не врви од вашљивих црномањастих каљавандера!

https://www.imdb.com/title/tt1860242/?ref_=nm_flmg_act_4
boni i klajd varijanta.kostner i harleson.ne moze to da bude lose.

https://www.imdb.com/title/tt0464141/
ko voli uklete kuce i te varijante.egzoticno jer je na spanskom.setite se koliko ste reci naucili gledajuci kasandru.mislim,ja nisam,drug mi pricao.

Odličan Endgame. 11 godina smo čekali ovaj trenutak i vredelo je. Jedino što je u tih 11 godina dosta filmova bilo uvertira za OVO. i samim tim nisu bili dobri, iako su poslužili svrsi. E sad, nakon ovog masterpisa, valjda će početi da prave i stand-alone filmove koji nisu nikakav šlagvort. Savršen super hero film, savršen.

U labo, taman veceras ovo da se gleda

E ovo sto je Lab postavio ima da gledam. Hvala bogu da neko snimi film o Robertu Brusu sa istorijske tacke, a ne kao ludi Mel Gibson da ga proglasi izdajnikom.