Dakle, filmovi

1. The irishman izasao dobar snimak koga zanima

2. brate sta je ono na kraju once upon a time kao da je michael bay pisao scenario za poslednjih par scena
    jebeno je ceo film hajpovana ova seron kao prepicka i na kraju nisam dobio satisfakciju da je izbodu, koja sranjcuga, nije morala ni da se pojavljuje u filmu a ovaj joj majmun prikazuje stopala i sve, koja je njena uloga u filmu na kraju uopste sem da je dobra picka

3. Nisam Reme, za vikend cu

4. Realna priča Gordana Kičića, Apofise aj da gledamo zajedno našeg bratinu Gordona <3

5. Samo nemoj da ti pada na pamet da kreneš da bacaš drkicu u sred filma inače se više ne poznajemo:D
    Jedan slavski :* za tebe

6. But drkica is a must :D

7. aphoph prvi coomer na vukajliji (da se ne krije)

8. irishman nije razocarao, ja sam zadovoljan bas.

9. The irishman dobar film, zabavan, nije neko remek delo ali nije ni razocarenje, jedino sto al pacino i de niro glume kao da imitiraju sami sebe.

10. Joker je kerov kurac jebeni

11. zasad valja, tek sam trećinu odgledao, dešava se ponekad da rastegnem film i na nekoliko dana pa ajde rekoh da javim da je izašao orent, pa kad odgledam javljam utiske.

12. Ad Astra nije ispunio očekivanja, ali ako ništa drugo bar je zanimljiv film za pogledati.

13. Nista, onda da se pogleda Ad Astra.
    Filantropija cista 10tka

14. Ad Astra, nista posebno..deluje kao da je radjen po nekom bestseleru

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.