Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pokusao da krenem da gledam rio bravo, transfer blama me obuzeo, spageti vesterni > nespageti vesterni
Ad astra odlican film, nije ovo ni sf ni avantura, vise neka egzistencijalna drama. Malo scenario supljikav i neuverljiv cgi, ali dobro. I downer je film, tako da ne preporucujem za zabavu
Pouka filma, mozes da odes do neptuna i nazad ali na picku ne moz prestati da mislis
Ad Astra je dugačka reklama onoga Virgin space travel programa, sama riječ 'ad' je skraćenica od 'advertisement'. Zabavan film, kao što neko gleda Džejms Bond filmove zbog akcije, tako će i ovaj bit zanimljiv ljubiteljima sci/fi-ja.
gledao sam poslednjeg ramba.hteo i ja da pogledam ad astra,pa mi te sajber varijante nisu bas uvek nesto sto gotivim.guglam da vidim da li ima lighthouse i motherless brooklyn.nema.naidjem na ramba.znam da su snimali,ali ne znam da je gotovo.ima torent.i odlucim se za to.vracanje u detinjsvo.emeocije i to.film na momente slobodno moze da dobije ocenu 0,a bilo je i vrhunskih momenata.dzon rambo iz filma u film sve brutalniji,a sve vise pokazuje da moze sa ljudima.tako nesto ispada.u ime stare slave i zbog nacina na koji im jebe kevu treba pogledati.
https://agoodmovietowatch.com/
Solaris sranje. I ruski i ovaj sa Klunijem. Knjiga je fenomenalna, a filmovi su isključivo za one koji drkaju na kadrove.
Rampage?
Џонимире за соларис да ти кажем у духу аутора изнад не лупај јебене глупости
Ovog trena sam završio sa Klunijem i mogu reći da je očaj živi. Ruski sam gledao pre par godina i na pola sam prekinuo kad se jurili po stanici tako da da sranje su. Knjiga je remek delo, film nije. Tako da ne kenjaj mnogo, Reme.
Uh, izvini pomešao sam te.
solaris ima jedan od jacih krajeva
Немам лепе речи...
Da, prekinuo sam na pola film koji traje tri sata jer je težak smor.
Не знам што си тако беликозан јер сам ти указао да соларис није тако лош
А и као што видимо прекинуо си га, тако да јбг
Irishman 2019?
Nista posebno Tilmo, osrednja zabava
https://m.imdb.com/title/tt6751668/
Ne verujte komentarima, film uopste nije tako dobar, neka 7mica otprilike
Ne znam, zelim da ti verujem, ali cu ipak izabrati da verujem cinjenici da su pokupili sve nagrade gde su ucestvovali (ukupno 42) ukljucujuci zlatnu palmu u Kanu, a verovatno ce i oskara.
Parazit je govno.
Da bombas, nagrade su uvek bile merilo kvaliteta