Prijava

Dajte braćo predlog za neku dobru misteriju/krimić

Incendies: https://www.imdb.com/title/tt1255953/ misteri. rat...
Stillwater: https://www.imdb.com/title/tt10696896/ više krimi, drama
The Others: https://www.imdb.com/title/tt0230600/?ref_=nv_sr_srsg_0 vrv si gledao, ali ako ne, velika preporuka
Opet vrv si gledao, ali ako ne, dobar malo stariji: https://www.imdb.com/title/tt0119174/?ref_=adv_li_tt

Get out?

Get out? Plagijatčina rasiste i netalentovanog režisera bazirana na seriji članaka iz national geographica, bukvalno doslovno osim što je naravno našao način da uglavi crnca koji najebe

Da vidimo...
Stillwater: Mat Damon je konačno iskoračio iz Born-ove ljušture. Solidna drama/krimi. Malo se forsiraju stereotipi, ali šta da se radi, Holivud ima svoje šablone.
The Suicide Squad. Niti je Suicide Squad 2, niti je nešto skroz novo, ovo je D suicajd skvod. Nezavisna priča, par istih karaktera. Da li je vredno gledati samo zbog Margo Robi? Verovatno ne.
Captain Fantastic. imdb ocena solidna, Vigo solidan, ali plot je.. pa jbg nekako nerealističan, ne leži, nepreporuka.
Elem, odgledah možda po prvi put od samog početka Intervju sa vampirom. Baš klasik.

Incendies sam gledao, filmčina. The Game isto gledao, ali davno baš, možda odgledam opet, sećam se da nije bilo loše. Get out sam takođe gledao i nije mi se svideo. Ovo ostalo nisam, al mi ne deluje nešto preterano privlačno u ovom momentu. Ali hvala, svakako.

Može neki mockumentary bolesan' da mi predloži neko. A la Man bites dog.

Hvala vam unapred bratio...

Earthworm Jim je tip imbecila koji sa suzama u očima priznaje da ne zaboravlja da je glup dok srlja u propast.

Totally hvala!
Jimi, iskuliraj popi vopi...

Al ga i ti ukenja Danijele captain fantastic super film

A phone booth... Lol. Opet drkate na onog Irca.

Šalim se. Ok je. Average. A da nije Colin u njemu i ona fina cica ne bi bio ovako u lijepom sjećanju

https://www.imdb.com/title/tt6079772/ jedna od onih djecijih akcija pa ko voli nek izvoli.ostali izbegnuti

Videh da je neko preporučio Incendies. Bukvalno, najveći Yo soy tu madre, samo što nije madre, nego padre od filma. Batica je kroz potresnu bliskoistočnu ratnu priču probao da provuče ličnu tragediju jedne porodice gde je sin krvnik silovao majku ne znajući da mu je to majka i time dobio brata i sina, i ceo film ima neko veštačko žutilo, jer SEPIA mora da je melanholično, plus bliski istok, pustinja, kako da ne bude žuto, kakav genijalni kolorit. I toliko pokušava da igra između misterije i ratne drame, da fantastično izbalansira da film na kraju ne bude ni jedno ni drugo, nego pseudo art smeće koje treba pripaliti. I ona scena na kraju, kao negde u jebenoj Kanadi ili gde se već to smeće snimalo daju pismo i on kao skontao i sad kao posetio joj grob jer se kaje, baki, tu kolicinu patetike, lose price i zutila jednostavno ne mogu. Katastrofa jebena, bukvalno, gledajte Badija psa košarkaša, a ne ovo sranje, bolji je film i potresniji, ono kad Badi bira gde će da ide je bre drama za ovo sranje. A pošto je Vilnev kanadsko govno, naravno da nisu imali muda da imenuju zemlju iz koje je ovo troje paćenika, nego su samo iz jedne istočne zemlje. I da se kladimo da je neki Iran, jer je batica uspeo i da ubaci stereotip, pa je ćerka matematičarka. U suštini, takva parada klišea da mi se jebeno povraća od filma, i to je jedino što je mučno u ovom sranju. Vilnev definitivno u top 3 najveće prevare današnjice.

Ko je kvariša - Reme je

druye, Prisoners, Sicario, Blade Runner.. kapiram afinitete, ali budimo malo realni jbg.

kapiram razmisljanja Sergeja iz Kengura i afinitete prema nezavisnoj turkmenistanskoj kinematografiji, kapiram i da nas je vecina povrsna i nema pojma o filmskoj umetnosti jer tezimo samo zadovoljenju cula ne kapirajuci umetnost, ali ovo su jebeno dobri filmovi.

da bas da se pogodi da siluje svoju majku, to mi je kao kad rok skoci iz aviona i sleti kroz siber na kolima direktno na sediste vozaca i nastavi da vozi.rasplet mi je previse vestacki/95% filmova su takvi samo sto neko to uklopi ok neko ne