Prijava

da je ubacio deo kako je doslo do toga da siluje svoju majku, kako je bas naleteo na nju to bi vec bilo nesto.doduse mozda i jeste ne znam gledao sam film bas odavno

https://www.imdb.com/title/tt0076740/?ref_=fn_tt_tt_1

zajebite te umetničke pederaje i odgledajte pravi muški film

hvala dobra preporuka, nisam gledao a mislim da sam trazio taj film

Znate li vi da je Sorcerer kopija umetnickog francuskog filma Wages of fear?

Samo kazem

što je umetnički? mislim nisam ga odgledao ali znam o kom se filmu radi. Nznm dal je identična kopija, ali nisam baš baš toliko u sedmoj umetnosti pa da odgledam i klasični crno beli manje poznat film.
inače to za kopiranje ''foreign'' filmova od strane holivuda je kao dobar dan, ne vidim ništa sporno

ajron men ima dosta elemenata baš čelika

Remek - delo koje je, u velikoj meri, inspirisalo jednu ženu da par godina kasnije napiše Forest Gampa. Mnogo šta je vrlo vešto upakovano u sam film, tako da nije na odmet pogledati objašnjenje na kraju. Inače i sam inspirisan delom Jiržija Kosinskog (Obojena ptica), film je nastao na insistiranje samog Selersa koji je odbio da radi bilo šta drugo , zbog čega, izmedju ostalog, nije snimljen još jedan Pink Panter. https://www.youtube.com/watch?v=oOOghKacg40&t=5s&ab_channel=BackBurnerNews

Blade Runner

Novi Blejd Raner je sramota za original. Opet batica furao zutilo i pravio sapunicu. Plus mnogo voli mutavog Dzilenhola.

Bukvalno, Nolana ne podnosim, ali ya Vilneva je bog rezije licno. Jednostavno Vilnev je bas i prevara sto pokusava da napravi arthouse film, a nume, pa pravi pseudointelektualna sranja. Holivud uglavnom, ako izuzmemo Nolana ima jednu jako dobru stvar, tacno se uglavnom zna za koga se pravi film i sta se u filmu gadja, i onda ti filmovi uglavnom ne budu pretencioza sranja kao Vilnev sto voli da ih napravi.

Hahah, al al jedes govna sa turkmenistanskim drama, jer prvo, gledao ih ja ili ne, Vilnev je teska kurcina, a opet je jedan od najplacenijih rezisera danasnjice. Tehnicki, sam Holivud je premocna industrija koja svake godine izbaci najmanje par dobrih filmova i ko kaze suprotno, jede govna, pa opet Vilnev je glava koja nikada nista sto kurcu vredi nije izbacio.

Evo trejlera ove Melkijeve prepruke i za ljude koji imaju oci i nece da igraju "prebroji piksele", nego da pogledaju trejler.
https://youtu.be/jOTeqjbWoC0

Hvala dobri čoveče.

Oba Blade Runnera su go kurac, pozz

Prvi Blejd raner ima vise verzija, samo jedna je vrhunska, cini mi se da je The final cut. Bilo mi je cudno, jer prvi put kada sam gledao, film je bio mlak i onako zbrda zdola, a drugi put sam se vec odusevio. Nesto slicno je i sa Apokalipsom danas.

Vilnev je sranje, to je tacno, i novi blejd je snimljen uskurativno, da se uzme lova i na Ali expresu pojaca prodaja blejd raner kaputa

Stalker, taj drugi nisam gledao, ali Wages of fear mi je jedan od omiljenih filmova, to sto je crno beli mozda samo pojacava temu filma. Film krece kilavo, a onda zaboravis i da te zub boli

Wages of fear šuri, meni je bolji od Sorcerera.

to sto je crno beli mozda samo pojacava temu filma.

Evo još ponešto dobro:

Angst (1983)
Blood Simple (1984)
The Miracle Worker (1962)
Marketa Lazarová (1967)
The Driver (1978)
A Prophet (2009)
Leolo (1992)
Viy (1967)

Blejd raner:
https://youtu.be/02N87vLULTM

Ceo ovaj kanal ima poprilicno dobre rivjue

Blejd Raner 2049 je odličan film. Šta, treba da snimi boljeg Blejd Ranera od originalnog koji se ono tipa kolje sa Odisejom 2001 za najbolji SF ikad. Daj nemojte jebati.

koji se ono tipa kolje sa Odisejom 2001 za najbolji SF ikad.

Lel

Mada opet, sve je to subjektivno, sta sad

interstellar je do jaja