Dakle, filmovi

1. E hvala bas da znam šta da ne gledam

2. novi matrix hahha, ovo je mozda u rangu mocnih rendzera, na kraju su kao u marvelovim filmovima posle odjavne spice ubacili neku humoristicku scenu.jadno.msm ok je ako imas 5 god

3. ozbiljne mentalne bolesti su napale braću wachowski, pa sada misle da su sestre, jebiga, mnogo se izdešavalo od matrix revolutions.

4. mrzi me gledati, recite mi, jesu li pretvorili Nea u trandžu?

5. баш сам то хтео да питам ај ко одгледа нека изда рецензију неку ја нећу сигурно у скорије време јбг док скину ови наши на сајтове

6. Kao veliki ljubitelj ovog žanra mogu da kažem da su matriksu jebali mrtvu majku sovim. Tolika sranjčuga da to nije normalno. Pola filma su fleševi iz prva tri dijela, ostatak jebeni girl power. Ispade Triniti zajebanija od Nea. I za kraj - ketrix. Aupičkumaterinu koja blamčina. Nemojte gledati, spasite sebe, spasite se za mene je kasno.

7. Ја чим сам видео да нема фишбурна и хуга одма сам знао да је криминално, елем, шта је КЕТРИХ>_

8. To je ovaj haha dio posle odjave što pomenu labo. Ostani u neznanju, bolje je.

9. Gledao sam prije dva sata i još ne mogu da se smirim. ZAŠTO LANO SESTROBRATE ZAŠTO??

10. ali je tužno to što je matrix samo jedna franšiza kojoj je jebana materešina, ima ih još kao npr. star trek, star wars, možda i dune, nisam stigao pregledati, ima ih još mnogo, mnogo.

11. prave se ovi novi filmovi i serije starih, poznatih franšiza jer znaju da će se stari gledaoci tih franšiza zalepiti na ova nova govna kao muve, a poređenje je tačno na mestu.

12. Upravo tako viteže Flojde bez daha, živimo u usranom dobu rimejkova koji postoje samo radi pukog bogaćenja, ne doprinose svetu ničim novim niti originalnim. Sam taj koncept rimejka je toliko bezdušan i dosadan, a opet je tačno ovo što si reko da će se fanovi franšiza lepiti za te rimejkove kao muve na govna. Kao ja za wičera, gledam ga i povraća mi se kolko je sranje, ali svejedno sam ga odgledao i odgledaću i sledeću sezonu. Barem sam ga odgledao piratski pa im nisam stavio pare u džep direktno, sitna pobeda u moru govana.

13. Sto se tice filmova rimejkovi su sranje ne mogu da se setim nijednog dobrog. Rimejkovi igara su druga prica, ne remasteri

14. Daj neki primer kvalitetnog rimejka igre, ja evo ne mogu da se setim nijednog.

15. Black mesa kao rimejk oridjidji Half lajfa. To mi je najbolje.

I pretpostavljam da ni nova mafia nije losa, mada mi se ne svidja sto su promenjeni voice actori

16. хиперпродукција сунце моје

17. Matrix 4 = terminator 4

18. Daj neki primer kvalitetnog rimejka igre, ja evo ne mogu da se setim nijednog.

Mafia kec, RE1 RE2 i RE3. Crash Bandicoot trilogija, Spyro trilogija, CTR Nitro Fueled, Black Mesa, Diablo 2 Resurrected, Zelda Link's Awakening, NFS Most Wanted, NFS Hot Pursuit evo sa vrha mozga a ima ih jos siguran sam dosta

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.