Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Brate većinu ovoga ja smatram samo za obične remastere, znači koncept stare igre ostaje isti, nema novih nivoa nema novih elemenata priče, samo je igra odrađena novom tehnologijom, nova fizika novi endžin itd itd. Iskreno ni sam ne znam da definišem koja je razlika između remastera i rimejka video igre, ali većina ovih koje si naveo su ok stvari koje sam igrao/bih igrao.
Ovo sto je naveo gambi su rimejkovi. Remaster je kad malo nabudzis grafiku za novije konzole ili pc, tipa bioshock, tlou itd...
E sad tolko rimejkovi pridodaju iskustvu, za debatu je
Remaster je samo bolje teksture/rezolucija, eventualno neka quality of life sitna poboljsanja, primeri 1223123 verzija skajrima i gta v. Kad uradis sve from the ground up sto bi se reklo onda je rimejk. Da prica nije potpuno ista onda bi bio reboot - primer najbolji Doom 2016 ili ova nova Tomb Raider trilogija
Kako dum 2016 najbolji pored zivog eternala
Pa to nije reboot nego nastavak :) al jeste bolja igra u svakom smislu
Zna ovaj Gamby znanje
Ma mislio sam da ti bolji dum 16 od eternal
Ma kakvi
Kad smo već kod Dooma da se sjetimo smokljinog pogleda na to;
Stojim iza toga jebiga nije moj cup o' tea, svako si ima svoje ukuse.
Smoklja najvise voli stardew valley hehe
kimi raikonen voli animal crossing onda heheh
Novi Spajdermen me baš oduševio, znači ne volim te filmove o super-herojima, ne volim to silovanje kad je treći put treći deo sa trećim glumcem, ne volim Diznija, bukvalno ne bi mi palo na pamet da pogledam da me nisu klinci iscimali, film je imao sve preduslove da me razočara i realno me oduševio. Sjajna priča, SFX na nivou, Benedikt ojebao ulogu, prva čista komercijala od filma koja mi se svidela od nemam pojma Titanika.
Svideo ti se titanik lol
Pa realno je sjajan film, sad to što je ižvakan je druga stvar
Realno je sjajno izreziran ali sranje film. Ej umrlo koliko ljudi a fokus price na bljutavoj ljubavnoj prici bitange i princeze
Nesto si nam negativan jutros, bambyyy
Dobro jbg, epska romansa je u pitanju nije dokumentarac tako da je okej. Kvalitetom vrh, pa ko voli
https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/767/424/bbb.jpg
https://i.pinimg.com/736x/60/54/e0/6054e05625f5c8b173db0f163cab47cc.jpg
Caption this
Ovog novog bonda odgledao.
Ne preporucujem.
Jedino sto je kao wow je sto je ipak uspeo da pogine, ne znam da li je to prvi put u istoriji da se desi. Vrv panzija pa ce nadju novog glumca.
Vejst of tajm. Tu i tamo nekih efekata ali dijalozi su bas sto bi brat hotul rekao daunovski