Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Don't Look Up solidan film.jedan od najboljih iz prosle god
Free Guy nije tolko los, moze da se odgledne
Dont look up bas pravi neku losu anksioznost, iako je komedija sjajna. Dzona Hil mnogo potcenjen lik
Dobar je film dopao mi se
Autumn Sonata (1978)
https://www.imdb.com/title/tt0077711/
Pogledao sam Tomu sad na rts-u.
Prva trećina filma je vrh, emocije, plakanje, radnja.
Posle su smorili, onaj deo sa amerikom, pa onaj deo gde ga doktor voda po koncertima.
Sise Milene Radulović su bajne.
Tad sam išao po pivo. Ima li neko forku.
Kačio maestro onomad na temi onoj, malo sranje rezolucija, dosta je to bolje izgledalo na talasima javnog servisa.
https://ibb.co/WFBwRJ9
https://ibb.co/xLyVy8f
https://ibb.co/qy3zms1
Film sjajan, dva minusa, previše je tear jerker, moglo je malo vise humora, i drugo, miksovanje zvuka, nekad ih muzika toliko nadglasava, da ne razumes sta pricaju. Ili su pretihi. Al kad pomislis, taj problem imaju i holivudski blokbasteri. Sve u svemu, jedan 8.1 imdb
dOObre sise
Ja sam isto gledao na rtsu pa je mozda i do reklama ali film me toliko iscrpio da vise nisam znao ni sta gledam
Preopsirno i nabacano i nedoreceno
Ubaci manje slojeva i tema ali ih odradi kako treba a ne ubacujes sto sranja ko da kitis jelku
pa bjela jednostavno ne moze da napravi dobar film.za njega je to nemoguce.a bavi se tim poslom nazalost.arci nas jadni budzet..
odgledao do pola swan song veceras nastavljam da vidim dokle ide ta glupost.radnja je u top 10 najgorih ikada.na nekoj nebulozi da se gradi ozbiljna i emotivna prica to jos nisam video.radi se o kopiranju coveka, ne kloniranju nego identicnom kopiranju i to ne samo fizickom nego i mentalnom.vama naucnicima ne treba ni da pominjem koliko je to nemoguce.nemoguce ne u daljoj buducnosti nego u buducnosti za jebenu miljardu godina.neki ljudi se mnogo zanose kad su u pitanju naucna dostignuca.a ovaj film dolazi u vreme kad smo svi ukapirali da nauka nije u stanju ni da napravi efikasnu vakcinu protiv gripa.i sad u filmu neko razmatra mogucnost pravljenja kopije coveka.nauka sve moze nema vise sile, nauka ce da dokaze da moze da stvori ljudsko bice,samo verujte u nauku ..pa farmaceuti su jos pre 200 god prodavali eliksire koji lece sve bolesti.istu foru koriste 200 god.japanci rade na leku protiv starenja.da se vratim na film mali spojler radnje ukratko:
ljudi koji pate od neizlecive bolesti imace mogucnost da dobiju svoju identicnu kopiju koja ce da nastavi njihov zivot.dobra stvar zbog odgajanja dece itd.dakle neka korporacija sa dva zaposljena coveka i svemocnom AI cortanom moze da napravi indenticnu kopiju coveka a ne moze da izleci neku bolest.imali vece gluposti.
Cuo sam da neki likovi prave vestacko mleko ne znam tacno kako ce se stvarati, video sam da neki prabe neke biljke koje svetle koje ce se koristiti kao stone lampe, znam i za biftek ili tako nesto isto kompletno iz laboratorije(mislim da je bilo u galileu)... Tako da ne bi ni bilo mnogo cudno da za 100 godina naprave i coveka. Mislim to ce sigurno biti sad koliko uspesno... Al njima je pickin dim to samo ukucaju u kompjuter i evo ga kakav oces stave ga u fitnes loptu da bleji u vodi daju mikro i makro elemente preko creva za kondenz i posle samo skalper i u peskir.
Napravis magacin stavis milion fitnes lopti i za 20 godina imas milion vojnika eto tako ce nas porobiti upamtite moje reci ubace ih u avion i ovi ulecu u trzne centre i onda ako neces onda daj rudnike daj reke mi cemo ziveti ispod zemlje dok ce oni da se izdrkavaju po nasoj drzavi.
Amoeba alert zadnja dva posta
vidim kakvo je gmo voce i povrce super su ga napravili.i to govno se upotrebljava..svetlece drvo i ostale cirkuske fore su jedno, stvaranje mozga i prebacivanje misli je cista fantazija.pa i funkcionalan organizam sa svim sistemima koje ima.isto fantazija.vojnike da. koliko ulazu u vojsku sklepace neko sranje polu mehanicko polu biolosko sa senzorima i koje puca na sve sto mrda
doktor zapata jedini pravi naucnik medju nama
sjajan ti toma hahah ovaj gleda turske serije smem ruku da dam
Dobar je don't look up
Meni duša traži da pevam - Fredi Merkjuri
A jeste se i vi zagrcnuli na onu rečenicu u Tomi: "doktore, imate li lek za Jugoslaviju"