Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Malo previše patetično zvučalo to, više sam se zagrcnjavao na one suptilne scene tipa kad ga vozaju kroz bolnicu a vojnici odlaze u drugom smeru ili ona blokada ispred Sarajeva.
Pogledah free guy i jako sam zadovoljan, pravo osvezenje sto se mene tice
Pa ceo film je udaranje na jugonostalgiju, nekolko upadljivih kadrova na Tiletovu bistu ili sliku tokom "srećnog vremena" pa onda kadar na novine sa vestima o njegovoj smrti, i onda stvari polako polaze nizbrdo, čak i paralela između Tomine smrti i raspada Juge može da se povuče.
Nije čak ni suptilno, nisam išo u čkolu za filmovi, ko Reme, niti sam jebo pričajući o Azenštajnu celo veče. XD
You guys gledali Tomu?
Nope
Pogledao sam tomu jebao vas toma
Au, ovo, ovde mi se muda nakostresila od krindza. A fizicki mi se pripovracalo na onu scenu u Cikagu kad mu javili da mu umrla Silvana, dosla mi pegla skroz do usta jebem ti zivot. I na scenu koja prethodi toj kad su odvrnuli onu zloslutnu muziku gore nego najjeftinije spanse sapunice. Film je njesra tesko
Sve u svemu nzm sto iko glorifikuje ovog tomu majke mi ni film ni lika. Aj kao film ok uhvatio ljude na patetiku, jugonostalgiju pa i da kontam. Ali lik, pa brate sta je ono koji kurac? Simp, placipicka, ceo zivot se samosazaljeva nesto tu drka kurac, puno je tuzan radi plaky. Pisao pesme ribama da jebe, nije jebao. Brat mu u domu jer krao sto nemaju leba da jedu, on potrosio sve na kurve i kocku jer nije mogao da jebe za dzabe sa onolikim nosom i jer zene ne vole uplakane simpove jelte. Sta sam ja upravo jebeno pogledao uopste i ko ce mi vratiti dva jebena sata zivota, znao sam da ne treba da gledam ovo i pojedem govno
Gambi hvala.
Znaci tomu ako pogledam bice slucajno ako se daje na tv pa na presek. Samoinicijativno nema sanse. Znaci samo na cim
Ne mož vi alfa chadovi da gledate tomu i da se identifikujete s njim, to je za nas beta incele.
Jedenje govana svaki dan nesto kroz medije toma neki vrhovni kralj svemira. Objektivno ima 3-4 neke kafanske pesme hitove, kao kult licnosti tezak kurac od persone
a onaj peki ili prle kako se vec zove kakva je to kultna licnost.onaj sto je poznat po izjavi:mangupi to su skolovani kulturni momci koji se kulturno jave itd valjda je bio pevac i ostao bez oka.on je kao bio mangup/tako i toma kao boem.kao da je toma izmislio cirkanje i kockanje
a film pravi INDIJSKIII.mediokritetsko govno.rezzija no coment.u 10 min 6 puta predje sa godne na godinu,.gledas dva min sta je bilo 91god pa onda minut iz sezdesetih i tako salta ko moron jajajaj
A saundtrek šta kažete a? Kad krenuo crni leptir jooooj, a ono njegova žena kurva dovela sektaše u njegov pošteni dom da se gudraju, orgijaju i slušaju 'zabawnjake'. Shou. Takođe ovom prilikom da pohvalim onu kurvicu što glumila Lepu Lukić. Bravo za sise ej.
i svi izgledaju kao da su ispali iz palminog muzeja vostanih figura
Epik
https://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=1705#post_4087964
Misiš, Prele?
A ne mogu da gledam film tipa Toma
Ozb.
da prele
1. "Uličar sam sa pedigreom, oni koji imaju u sebi neki delić duše"
https://www.espreso.co.rs/kultura/muzika/60361/bg-smeker-i-kavgadzija-10-razloga-zasto-je-prele-najveca-legenda-koju-je-srbija-ikada-imala-foto-video/strana/3
Gledao sam Tomu,dobar je film,a sto se tice simpovanja i pacenistva,pa svi narodnjaci su takvi.
Don't Look Up - u suštini dobar film. Nije remek-delo, ali ako uporediš sa top-tier produkcijom poslednjih godina, ovaj film je izrazito iznadprosečan. Na momente je simpatičan omaž Network-u Sidnija Lameta (u nekoliko navrata čak i više od omaža) ali bože moj.
Polako počinjem da prihvatam da nije DiKaprio samo lepo lice kog su usrale dobre uloge i pozdravljam što može da bude nesiguran lik a ne samo mogu-da-skinem-ribu-džefa-bezosa ubermenš. E sad, oseti se malo woke sranja i lamentiranje nad činjenicom da je Tramp bio predsednik, za čim me boli kara, ali vidim da će neki eminentni vukaijaši tome naći zamerku.
https://youtu.be/ofnXPwUPENo
A ovo je već poslastica u najavi. Gledam film jednom u 3-4 meseca i najčešće to što pogledam je nešto gde me zainteresuje neko ime u credits, ali PTA je verovatno i najbolji aktivni režiser (ne samo u Holivudu) tako da je ovo must-watch kad izađe. U trejleru jebenom vidiš da je lik dočarao epohu za sve pare. Jedini film koji jedva čekam. PTA režira coming-of-age film, to je to. Buksnica pre bioskopa i uživanje za sve pare.
И још Андерсон увек одлично кастује, не знам јесам ли гледао неки његов филм а да сам имао осећај да нека улога није некоме легла....
Kažu da je dobar skroz. https://www.youtube.com/watch?v=BKP_0z52ZAw&ab_channel=WarnerBros.Pictures