Prijava

Он је суоснивач Ђиблија (Ђибурија на јапанском) баш са тим ликом што је радио Грејв оф д фајерфлајс и не знам још са ким, господин је баш Мијазаки....

https://www.imdb.com/title/tt13841850/ Men
sumorna atmosfera, dinamika polumrtva.kraj zamara.

Kladim se da ti to nisu rekli u životu.

Pa nisu u tom rodu, za razliku od tebe.

Nemojte se tuci
Jel gledao neko My Zoe juce bio na rts 2 ja mislim?

simpaticno podjebavanje na relaciji melk-zap samo bez spominjanja žene i okej je

Ovo sve obećava, hvala.

Elvis gledao sam. Priča se vrti oko njegovog odnosa sa menadžerom, kog tumači Henks. Meni se dopao film

Jesi gledao u bioskopu?

Bekstvo iz Sobibora gledo, imo na vhs, 3 sata traje
Dobar

Crash (2004)

https://www.imdb.com/title/tt0375679/

Džon Rajan (Matt Dillon), policajac rasista, frustriran je zbog nemogućnosti da pomogne bolesnom ocu. Sa svojim partnerom Tomom Hensenom (Ryan Phillippe) pod plaštom značke, iskaljuje bes na crnačkom bračnom paru Tejer. Kristin (Thandie Newton) zamera svom mužu Kameronu (Terrence Howard) što se nije suprotstavio maltretiranju već se ,kao televizijski producent u usponu, samo plašio da ne završi u novinama. Met Dilon je glavni adut filma, njegov performans ispunjen besom i nezadovoljstvom je savršena slika osobe koja koristi položaj da maltretira druge jer se sam oseća nemoćno i beznačajno. Dilonova karijera nije stabilna, više puta je “omanuo” nego “potrefio”, ali to ne osporava činjenicu da je klasan glumac sposoban da iznese i najsloženije likove. Policajac Rajan jedini deluje pokajnički na samom kraju ili kao karakter prisilno spušten na zemlju. Terens Hauard i Tendi Njuton oslikavaju supružnički odnos koji počiva na prećutnom zameranju. Ona je iz dobrostojeće porodice za razliku od njega, što znači da oboje nisu afro-amerikanci u sociološkom smislu, jedinom koji se računa, u čemu i leži glavna boljka njihovog braka.

Pošto je opljačkaju dva crnca, Džin Kebot (Sandra Bullock) žena javnog tužioca Rika Kebota (Brendan Fraser) ispoljava svoju netrpeljivost prema svakom čija je boja kože drugačija od bele. Entoni (Ludacris) i Piter (Larenz Tate) idu ulicama grada anđela tražeći sledeći automobil podoban za krađu. Entoni otvoreno propagira da su svi belci izvor zla dok Piter teži ka pomirljivijoj varjanti suživota. Azijski bračni par traži svoj američki san švercujući imigranate- iranski vlasnik trgovine koji ulazi u sukob sa meksičkim bravarom kao i latino-crnačko-detektivsko- ljubavnički par Voters (Don Cheadle) i Ria (Jennifer Esposito). Svi žive svoje živote ali će se u sledećih trideset i šest sati na neki načim povezati.

Sad mi je autor Earthworm Jim poslao pvt kaze nije bolju preporuku za film video brat bratu jedno 2 godine

https://www.imdb.com/title/tt6710474/

Everything everywhere all at once

Jedan od ludjih i boljih filmova kije sam gledao. Svaka preporuka.