Prijava

To joj ostalo od Titanika

pa silver streak da

Fanaa/Oluja ljubavi (2006)
https://youtu.be/kofrlCHyiaU
Zoni je slepa devojka iz Kašmira koja sreće Rehana, lokalnog turističkog vodiča i velikog ženskaroša. Iako je drugarice savetuju da se ne petlja sa ovim zavodnikom, Zuni je odlučna da uz Rehanovu pomoć sagleda sve lepote života, onako kako nikada nije mogla...
Moram da primetim da je Aamir Khan maestralan glumac koji je posvećen traženju onog najboljeg u ljudima.

https://www.imdb.com/title/tt12981538/ Capra cu trei iezi
jednostavan, brutalan.

Barbie i Oppenheimer imaju premijeru na isti dan lol

Velika mi je dilema šta gledati.

Chad Plidu: One ticket for Barbie, please

Come on Plidu, let's go party

https://www.imdb.com/title/tt1715344/

Šta mislite, koji glumac i ovde neuspešno i amaterski glumi heteroseksualca i funkcionalnu/pismenu jedinku?
Mrzi me da ga pominjem jer je neuravnoteženi degenerik.
Mene zabavlja njegova ogorčenost jer je osuđen na samog sebe.
Dakle, taj glumac je verovatno tip morona koji verovatno plačući i bojažljivo piše indirektne "uvrede" (ne može on tako jadan nikoga da uvredi) na internetu, pa odma briše postove jer zna da će se nemoćno koprcati čim mu neko nezainteresovano odgovori. To je taj neki neartikulisani i unapred promašeni pokušaj bežanja od sebe.
Sva sreća pa ne dolazi na srpske forume jer ne zna da upotrebljava ni engleski kako treba, a kamoli srpski.

Uh, to zvuči kao jedno prosto i jednostavno biće, što bi rekao Triforce. Koji je smisao razmenjivanja prozivki, uvreda na kraju krajeva? Uspostavljanje dominacije, na primer, eksploitovanjem nečega čime nam se osoba poverila i interpretacijom toga, tih slabosti, ili muka koje neko ima a bio je dovoljno naivan da nam se poveri da ga povredimo jer nas je iz nekog razloga on povredio ili iznervirao. Vrzino kolo izneverenog poverenja i nanošenja boli nekome, što inače ne bismo uradili da smo malo sačekali da se smirimo. (Govorim o odnosima sa ljudima inače, ne na ovim forumima, gde nikog nije briga ni za koga.)

https://www.imdb.com/title/tt11820950/ skroz kul fantazija
65 i inside sa defoom,nemoj neko da se zajebe da gleda ovo.65 posebno.ovim reziserima bi ponistio diplomu ako je imaju.da su glavnu musku ulogu dali sigalu, samo sigalu nikom drugom, jer je kao stvorena za njega, onda bi film imao smisla bio bi to film sa sigalom a ovako ovo je cista prevara da uzmu od ljudi tesko zaradjen novac bez i najmanjeg stida.pa nama je satnica 300 din a koliko je karta u kinu.isto 300 mozda i vise.znaci neko je vredno radio sat vremena za sta?za ovo?pa jel to u redu?
odgledao sam i novog antmena do pola, nastavicu.prijatno iznenadjenje.lik negativca fenomenalan.pustio malo pred spavanje cisto da vidim kako jedu govna kad ono ispade dosta dobro.po uvodnoj sceni se videlo da je nesto ozbiljno.u odnosu na spajdermen..dosta ispred.spajdermen je kao pevac sasa popovic recimo..vlasnik granda.. a antmen je skoro pa sasa matic

pa nama je satnica 300

zato filmovi nisu za sirotinju xd

inace inside sa defoom, gledljivo, sjajna scena iz pticije perspektive dje kenja u bazen okruzem gomnima

https://www.youtube.com/watch?v=YdsmxzaHtSQ
ево за аутора тотаали ирелевент сам почетак видеја и 1:40 погледајте ту фацу погледајте тај дрес ту дикцију хахахаха