Prijava

od odenkirka ima ovaj novi lucky hank, nije los za sad

E to mi je jedna od rijetkih serija na watchlisti

https://youtu.be/3oIkUE8U5Wc
Ja bih od filma Balkanski špijun napravio TV seriju od najmanje pedeset epizoda.
Glumačka postava bi bila ista kao u seriji Južni vetar.
Miodrag Radonjić bi bio Ilija Čvorović. Miodrag u Južnom vetru izgleda kao lik koji ne razmišlja o tome šta radi jer pretpostavlja da su posledice selektivne jer na ovim prostorima je pravda nekad selektivna. On bi Iliju Čvorovića odglumio savršeno jer kao umetnik kapira kako se problem prezentuje kroz kinematografiju - važno je da glumac bude uveren da će i kroz ulogu negativca uspeti da uradi nešto pravedno za kulturu.
Miloš Biković bi glumio podstanara Petra Jakovljevića. Miloš u Južnom vetru glumi kriminalca koji je u velikoj meri svestan svojih loših postupaka, oni ga čak i pogađaju, ali on to ne priznaje ni sebi ni drugima. Biković je kao osoba civilizovan, druželjubiv, pravičan i miroljubiv tako da bi odlično odglumio Jakovljevića koji čak na kraju pomaže Čvoroviću dok beži od istog.
Jovana Stojiljković bi mogla da odglumi Ilijinu ženu Danicu. Ona u Južnom vetru uverljivo i pametno dočarava Maraševu ženu koja pokušava da balansira između nemirenja sa onim što kao posmatrač vidi i ljubavi sa Marašem sa kojim ima dete.

A pošto su pomenuti glumci jako mladi, Ilija Čvorović u seriji ne bi imao ćerku (koju u filmu glumi Sonja Savić) već sestru koju bi mogla da igra Mirka Vasiljević recimo.

https://www.imdb.com/title/tt5834262/

Upravo na tv
Kolko god je film onako jedva za jednokratnu upotrebu, ova Sofija Butela mi ne dozvoljava da promenim kanal

A ne gledas paću jeli

Ne interesuje me košarka ako nije evropsko ili svetsko

Tačnije ne interesuje me paća pogotovo u košarci

deluje nezanimljivo zapravo