Dakle, filmovi

1. https://youtu.be/hpKAFB9QUZc
    "Pored mene" je treći film uspešnog tima - produkcijske kuće "Hypnopolis" i reditelja Stevana Filipovića, čija su prethodna ostvarenja obeležila 2006. godinu, uspešnim debijem "Šejtanov ratnik", i 2010. političkim direktom u lice, filmom "Šišanje".

Olji (Hristina Popović) nije bilo dovoljno da samo predaje istoriju. Želela je da menja svet. Da to ne ide tako lako, shvatiće kad otkrije da je neko od njenih učenika odgovoran za napad na nju, koji je snimljen i postavljen na internet. S obzirom da niko iz odeljenja ne želi da prizna i preuzme odgovornost, Olja se odlučuje na radikalne mere.

I tako, umesto planiranog odlaska na ekskurziju, učenici iz IV-3 ostaju zaključani u školi – bez mobilnih telefona i interneta! Od tog trenutka, sve grupe u razredu, od sportista i navijača, preko fenserki i hipstera, do štrebera i gotičarki, po prvi put moraju da rade zajedno, u pokušaju da nađu rešenje.

Neki od njih su u panici, poput odlikašice Sofije (Jelena Puzić), košarkaš Strahinja (Nikola Glišić) pokušava da zavede red, njegova devojka Jelena (Milica Majkić) i drugarice ne mogu da prežale otkazanu ekskurziju, a školski diler Tadija (Darko Ivić) i ekipa imaju i većih problema. S druge strane, Lazar (Slaven Došlo) i Isidora (Gorica Regodić), u toj noći vide priliku za žurku koja će da protrese temelje škole.Nove ljubavi, stara neprijateljstva i duboko čuvane tajne će isplivati na površinu, u noći koja će promeniti sve, a Oljini učenici će po prvi put biti u situaciji da vide osobe pored sebe nekim drugim očima.

Do kraja večeri, možda će neko i pronaći odgovor na temu sastava koji im je razredna zadala – ''Ljubav''.

2. Eh ovo me vec ne zanima

3. Kako uloga moze da zgadi glumca posebno ako ga prvi put gledas i ako je lose odglumio ili sta znam bezveze film

Evo onaj mladi glumac iz šišanja mi baš ide na kurac sad gdje god ga vidim

4. Pogledao Openhajmera, ok je. Iskreno ne znam da li bih ga dvaput gledao, nije bas toliko zanimljiv

5. Niko nije nešto specijalno oduševljen, ako zanemarimo IMDB rating koji je još uvijek overhajpan, neka realna ocjena ce biti 7.6

Zadnji dobar Nolanov film mi je bio Dunkirk, mislim da je ispucao svoje inspiracije i kreacije i da ce sad malo da počne sa lošijim filmovima. Ne moze mu se zamjeriti u svakom slucaju, dosta toga je postigao, sama betmen trilogija je remek-djelo.

Čekam Napoleona, bolji trejler nisam pogledao unazad 5 god sigurno

6. Sto se tice odnosa ocekivanog/dobijenog, Barbi pobedjuje Openhajmera

7. Totally sta mislis o filmu Oluja

Сјебали су тотално. Не гледајте.

8. Nmž dalje od Dare iz Jasenovca

9. Meni je i Dara sranje al ovo..uh

SPOJLERI SPOJLERI

Dobro realno sta spojleri zna se kako su prosli na kraju.

Medjutim ono sto me mene fasciniralo kako je vojska rsk predstavljena.
    Komandir pola filma bezi kroz sumu ka kurjak, debeli bradonja stereotip cetnika puca u plafon dok ispija sljivu i psuje majku hrvatima. Kasnije i on bezi i place.

Nesposobni cvikeras upucava svog komrada jer se usro kad je nesto puklo pa se usro iako je cervrta godina rata lol.

Na pocetku filma pise da su se hrvati spremali, pajsad, 4 god. Srbi u medjuvremenu malo bleje na polozaju malo odu kuci popit i zagalamit na zenu, hrvati na kraju krecu i nikakav otpor ne postoji, gaze krajinu do podneva, taktika je bila (prema filmu) - valjda nece hrvati udrit krusnu im mrvu.

Ok klasika hrvati bombarduju izbeglice na traktoru, dzukele, to je uradjeno ok, sto jest jest, govna su. Jezivo i tuzno.
    Jadni ljudi.

10. I opet krajisnici slave tog baju koji ih je za vreme rata opasno lozio negde iz pozadine dok je svoju rodbinu pospremio za amerike te prave koncert na tasu umesto da ga obese za noge

11. Dara je sranje jer je vjv SANU nafurao Paskaljevića da napravim film brže bolje da se skrene pogled s Aide i onda ono lobiranje da se daju desetke na imdbu bas lejm sva ta spika a šteta jer je obj jasenovac materijal za film tipa šindlerove liste

12. 150 hrvatskih huligana došlo u grčki glavni grad od 3mil stanovnika i jebali im majku, ti grci su stvarno maloumni

13. To su bile ubice, obučene u crno

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.