Dakle, filmovi
  • 627

не знам ја ни једну његову улогу осим ту у караули ако је то оно кад каже ја би јеба весну змијанац и по овим изјавама дрогирани србоћетници у панцирима нису ишли у рат без 5 тона кокаина

• јп

србоћетници у панцирима нису ишли у рат без 5 тона кокаина

Vau, daj deje rat???

• P

Deje reme da nam preporuci film neki

• P

Npr paris texas

• P

Ili da nam nepreporuci neki vilnevov npr

• S

Kucaj samo Zak Vilnev 1997 odlican krimi

• P

Zadnjih dana skoro svaku noc sam odgledao po jedan film, nijedan vrijedan pomena. Ostavio sam ove malo izvikanije i navodno bolje filmove u rezervi pa prvo odgledao neka sranja koja se prodaju za “must-watch”, eto sad se moze reci da sam pogledao nesto sto sam kao trebao i mogu ponosno da kazem da ih nabijem na kurac kao i ove sto ih neprestano preporucuju

• Galantni kosovac

Daj da cujemo sta si to gledao

• P

Najfriškije pogledana su mi ova sranja od wesa andersona, kao short stories of roald dahl

Preloše urađeno, ali eto kao u trendingu je

• P

Enemy od Vilneva, konfuzno haos

The Nice Guys, jedva izdržao 15 min koliko je besmisleno i dosadno

Talk to me, overhyped ja ne znam sta vide u ovome

• P

Sreca pa imam masu klasika koje nisam gledao, inace bi izgubio nadu u kinematografiju kakvih sam se gluposti nagledao

• јп

Enemy je ok film sreća pa je snimljen pre petnes godina sad bi išao na kensl

Enemy je u principu srž svega što je pez ikada hteo da kaže ali nije umeo, s tim što ni Viljnev ne ume

• 627

ја годинама не гледам те цги високобуџетне филмове небитан жанр, само наставке неких класика типа индијана џонс немогућа мисија чемс бонд и то је то остало што гледам су стари филмови
    то ново није ни за курац капирам 95 посто бар

• 627

исто и за серије важи

• 627

погледајте оне идиоте нпр из фаст анд фуриус па то би могао да одгледам једино ако би био појан и дрогиран баш јако

• S

ako nisam brat bratu 10x procitao da plidu kren da gleda pa batali kao sranje film/serija eno, ako ti je enemy konfuzan i boli te glava uvek mozes da odmoris vijuge uz marvelova remek dela xd

razmazena deca 2002 godiste uuuu sta sam ti reko sad xd

• 627

од марвела чекамо блејда новог де глуми неки махерхашаел али арапин неки црњац што има 20 кила са килама из прошлог живота већ видим да ће то бити црња у сукњици а не блејд у стилу једног јединог снајпса

• Š

CAPEFAGS GTFO

• Galantni kosovac

SANDNIGGERS CAPEFAGS GTFO*