Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Najvise se racuna glas ljudi koji su medju "Top 1000 votters"--- Pogledaj medju glasovima i vidjeces da u velikom broju slucajeva glaS tih ljudi odgovara konacnoj ocijeni filma...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Nobody_(film) - zanimljiva SF priča sa povremenim uskočicama iz sveta moderne zagonetne fizike
http://en.wikipedia.org/wiki/Synecdoche_New_York - a ovaj, iako ga ništa nisam razumeo, nisam trepnuo dok sam ga gledao...
Odgledao sam film Amores Perrros, na preporuku autora Hoochie-a.
Jedan od boljih koje sam gledao. Zahvaljujem se i preporučujem.
najbolji: oh brother where art thou
U slučaju da neko nije gledao... "Stealing beauty." Toplo preporučujem. Film je iz '96e, i zaista ne znam zašto ga nisam ranije odgledala.
Da li je neko gledao Afterlife? Tj, novi Resident Evil? Kakvi su utisci? Malopre sam downloadovala bioskopski snimak, ne mogu da dočekam dvdrip.
Svima preporucujem Tarantinove novije filmove Inglorious basterds(2009) i Hellride (2008).
Inglorious basterds(2009) je predobar film, malo su zeznuli na kraju ali je opdlican.
U zadnje vrijeme mi fali dobrih filmova... Poceo sam da gledam Kuma po ko zna koji put, i svaki put mi je sve bolji!
Znas kako, odgledas Kuma prvi put, cini ti se da je dobar film... Onda odgledas par novih filmova, pa odgledas Kuma i cini ti se da je jos bolji, jer si zbog novih filmova spustio kriterijume, i tako svaki put :))
Pa, vjroavtno je to u pitanju!!! Zanimljivo je vidjeti kad u domu pustim Kuma, a cimeri i ja kao mala djeca tri sata blejimo u monitor...
kontrolor leta, како мислиш Тарантинове филмове па Hellride?
А Inglorious basterds је феноменалан филм. Мени лично, крај је генијалан, баш зато што се не држи историје као пијан плота...:)
Inglourious Basterds sam upravo odgledao , film je odlican , Kventin je genijalan , ima duboku pricu , kraj je ....cudan ....ali ajde , to je film, fikcija.......Jedan od boljih.Preporucujem....
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l47c05E5fZ1qzs56do1_500.png
Je l' zna neko tačno ime ovog filma? Gledao sam ga davno, ali se ne sećam imena. U pitanju je parodija na Frankenštajna.
То би могло бити ово (не узимај ме за реч, нисам гледо, не волим Брукса) :
http://www.imdb.com/title/tt0072431/
Jeste, to je to. Poslednji put sam ga gledao pre jedno četiri - pet godina. Sad bih ga možda pogledao, ali me mrzi da skidam, a i osećam da će sad da mi bude sranje film.
EDIT: I hvala, moj brat će se svakako oduševiti. :)
Ниш. :)
Ако ти је буразер млађи, има баш да се одушеви. Мени су Бруксови филмови увек били једни од оних којима се одушевљаваш као клинац, само да би после извалио да нису ниш посебно...
Nije mlađi, ali će gledati baš zato što se pržio na taj film kad je mlađi bio. :)
Uglavnom, sećam se da je Frankenštajn imao opasnu močugu u filmu.
Носталгија ради посао, као и увек. :)
Inglourious Basterds sam upravo odgledao , film je odlican , Kventin je genijalan , ima duboku pricu , kraj je ....cudan ....ali ajde , to je film, fikcija.......Jedan od boljih.Preporucujem....
Ја имам готово супротан утисак. Прича је класична, групица-пружа-отпор-тиранину, ништа ново, само што је Тарантино ту додао своје, овог пута, интересантне дијалоге и делиће торчр-порн трешераја којим се толико одушевљава. Мех, ниш посебно. Оно што јебе кеву је проклето откровење, Кристоф Волц, у језиво доброј улози Ханса Ланде. Један од најзаслуженијих Оскара икада, по мени. Управо због њега је крај тако чудан, мада би га радије назвао говвнарским, само зато што сам навијао за Ланду читав филм.
Све у свему, полу-занимљиво, предуго траје, Волц растура. :)
U pravu si/ste za Kristofa. Totalno.
Ти то мени персираш? :)))
Ne, nego je neko već spominjao da je K. dojajno odradio tu ulogu, pa spiminjem vaša zapažanja u množini. ;)