Dakle, filmovi

1. Синђелићу, имаш дугме за едит коментара, не мораш са том звјездицом :)

2. A znam jebi ga,nego navika od raspalog Fejsa...Zahvatila me globalizacija,sta ces... :D

3. upravo sam odgledao watchmen. cinio mi se kao solidan film, ne los, ali kad sam vido kraj postao je odlican. preporucujem.

Rorsah mi postaje jedan od omiljenih likova IKAD!

4. Nemoj da pricas? Eto sad mi je zao... Ja na pola filma ugasio. Delovalo mi je kao da do kraja nece biti nikakvog zapleta...

5. e pa kurac, ja istrajao :) onakav kraj nisam ocekivao uopste.

6. Je l' ti se desava da vidis sliku filma ili da je trejler nemastovit pa da ne odgledas i onda ti neko kaze da je odlican? Meni tad dodje da se ubijem kao mace. A tolike noci mi prodju u trazenju filmova koje bih gledao... :D

7. trejlere rijetko gledam, obicno prvo odgledam film pa onda trejler i ako je dobar, saljem trejler ljudima kojima zelim da preporucim film, a ako je trejler krs, onda samo preporucim lolo

8. Sindjelic88
    Al' kako ga je zajeb'o sa onim bombama... :D Zamisli rimejk filma samo da bi stavili trol facu na Leonovo lice kad mu da je one prstencice? :D

Niko tu scenu ne bi odradio bolje od Renoa. Veliki gospodin i veliki glumac.

9. Gleda li ti onaj 22 metka film?Isto sa Zan Renoom. Prevode ga i drugacije,ali je ovo originalni naziv.Koje remek delo covece,nisam dis'o dok sam gledao...

10. Gledao sam. Nije loš s obzirom da je novi. Mada ne može da se poredi sa Lionom Profesionalcem.

11. Svaki glumac koji ima toliko malo linija u filmu,a ipak iznese ulogu do kraja odmah se zna da je perfektan... Reno je tad vec bio poznat,ali mu je to jedna od najboljih...

12. Brate, on je definitivno jedan od najboljih glumaca današnjice.

13. A sta mislis o ,,Serloku" Serloce? :D Takodje perfektan glumac...

14. Misliš na Roberta Dovnija Juniora? Sjajan glumac, Gaj Riči prejeben režiser. Maksimalan mu Rispekt za "Rokenrolu" i "Lok, stok end tu smokin barels", al ne znam koliko mu je bilo pametno da onoliko promijeni Šerloka kojeg je već jednom kreirao Ser Artur Konan Dojl. Previše je odstupio od originala ali ja sam u svakom slučaju uživao i u prvom i u drugom dijelu. Robert je kobjasnio kao i u Ajronmenu. Dobar glumac.

15. Bas na njega mis'im... A sto se Gaj Ricija tice, Two smoking barrels mi je mnogo bolji od Rokenrole. Jebi ga kad je Vini Dzons kobjasnio! :D

16. Slažem se. Bolje su čađave dvocijevke.

17. Svaki glumac koji ima toliko malo linija u filmu,a ipak iznese ulogu do kraja odmah se zna da je perfektan...

Kao i Arnold Švarceneger.

18. Jedan od boljih filmova koje sam gledao u poslednje vreme Awakenings: http://www.imdb.com/title/tt0099077/

19. Gaj Rici bogotac! Rokenrola jebe nestvarno, a dvocijevke su klasika... Izdvajam i Snec, Bred Pit kao ganci lolololo...

20. http://www.imdb.com/title/tt0443680/

Ваља ли чему? Да л' да гледам?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.