Dakle, filmovi

1. красан филм заиста

Геј фраза заиста

2. Дуче, одличан филм по мени. Погледај.

3. Gledao ja, mnogo pričaju o tom filmu. Meni je film govno, meni je Leonardo Di Kaprio proliv od govneta. Ne bih ga pogledao još jednom.

4. Se7en je po meni međ deset najboljih filmova svih vremena i nevremena.

5. Ja sam uz taj film zaspao. Vjerovatno zato što sam par dana prije toga gledao Mašinist, pa sam odmah na početku skontao fazon.

6. Геј фраза заиста

што хејтујеш мој краснопис компадре?

7. Se7en je po meni međ deset najboljih filmova svih vremena i nevremena.

Juče sam ga odgledao, oduševljen, čak mi se i više sviđa od Fajt Klaba.

Meni je film govno, meni je Leonardo Di Kaprio proliv od govneta. Ne bih ga pogledao još jednom.

http://vukajlija.com/leonardo/40958

8. dobar je šater ajlend, vredi gledati

9. што хејтујеш мој краснопис компадре?

Без посебног разлога. Онако...

10. Aj ne kenjajte, Leonardo je glumčina prevelika, skoro svaki film mu je fantastičan.

Gledao sam ovaj Public Enemies i film i nije nešto, traje 2 sata, nema neke prevelike radnje, niti dobre akcije, priča je okej ali je akcenat na pogrešnim stvarima. Način snimanja mi se mnogo nije dopao, mislim kamera se trese kao da ga je snimao telefonom, razumem da je to namerno, ali meni ne odgovara.
    A kraj je prejeben, naročito scena posle bioskopa!
    U principu, podeljenog sam mišljenja, iako nije ništa specijalno, nije ni loš film. Ne znam da li bih ga preporučio, ali ja ga sigurno neću gledati ponovo.

11. Шерлок

Se7en je po meni međ deset najboljih filmova svih vremena i nevremena.

Скоро сам га гледао по десети пут и то са цуром, и даље ми држи пажњу као први пут кад сам га гледао, генијалан филм.

Има ли нешто слично да је изашло у задње време?

12. Мени се свидио.

13. Ти Фацо да погледаш "Игре глади" а онда можемо да причамо. :)

14. meni je Leonardo Di Kaprio proliv od govneta.

Argumenti? :) Samo nemoj o Titaniku, života ti. :D I meni je smor Šater Ajland. Šta znam, jednostavno mi se nije svideo. Evo, ako je neko bio dovoljno lud da do sad ovo nije pogledao, čisto da ga podsetim.
    http://www.imdb.com/title/tt0407887/

15. Departed je smor trolololo

16. Ти Фацо да погледаш "Игре глади" а онда можемо да причамо. :)

Увез' тога јављам се средином следећег мјесеца кад дођем кући и скинем га. На факсу користим модемски и нећу да трошим мегабајте :Р

17. те "игре глади" су смор жешћи, још једна тренди тинејџ-сага.

18. Departed je smor trolololo

TI SI LUD, LUUUUUUD! :D Realno, ne znam koliko visoke kriterijume da imaš, film mora da te oduševi, na ovaj ili onaj način. :) A glumačka ekipa je posebna priča. :)

19. Лаик, то сам и ја рекао, али ме неки људи нападоше да објасним зашто то мсилим кад је трејлер добар. :)

20. Јој, 'оћу те бановати... :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.