Dakle, filmovi

1. Prije bih rekao da Blejd brije jaja nego Van Helsing, tako da je alfa-mužjačniji od njega. Ali opet, Blejd je crnac, možda ima veću kitu.
    Ulazimo u začarani krug.

2. Stvari stoje ovako : Crnac sa macem ili belac sa samostrelom?

3. Ван Хелсинг је убио и Доктроа Џекила. И то се рачуна.
    Елем ,
    Џокер, Алех, или Тајлер Дјурден ?
    Да вас чујем ?

4. Pfff tezak izbor. I'm gonna go with :

1. Joker
    2. Alex
    3. Tyler

EDIT : Ali iako su ova trojica svima u uzem izboru za najboljeg psihopatu, ja bih dodao i Patrika Bejtmana iz American Psycho.

5. Ako misliš na Alexa iz Clockwork Orange-a onda lista ide:

1. Joker
    2. Tyler
    3. Alex

6. 1. Тајлер
    2. Алекс
    3. Џокер

7. Dajte neki dobar motivacioni film, tipa Roki.

8. "Svemirci su medju nama". Mene je motivisao da izvrsim samoubojstvo.

9. Е јеби се фацо , дајте брате неки добар, да се напалиш на тератану. Мора да имају Шоми и екипа.

10. чуј да се напалиш на теретану, ја ти пустио пар са андердог тематиком, као у Рокију

11. Лаиче , овај ми изгледа добро.

12. пффф, не да је добар, када крене домар убоги да напушава неког лика са неког Ајви колеџа, па навијао сам као ономад када је Роки млатио Мр. Т-а

13. Има ли неки филм на фору Мемента или Ефекат Лептира?

Кад већ помињем Ефекат Лептира, не могу да верујем да је онај пешко Ештон Кучер онако добро изнео веома озбиљну улогу. Ако неко није гледао нека погледа, добар је.

14. Ima na foru Mementa, postavio sam ja. Mislim isto lik ima kratko pamcenje.

http://www.imdb.com/title/tt0427470/

15. pa i nije baš na tu foru, al vredi odgledati u svakom slučaju.

16. Znam da nije ta fora, ali u oba filma je lik koji ima kratkotrajno pamcenje :)

17. Хвала на препоруци Ман.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.