Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
grofe ja mislio na 8 mile
ovaj nisam gledao
ahhaahahahahahah
ovaj nisam gledao
E, jbg, odgledaj ovo, nema veze... :)
odgledaj am. pitu svih 7 delova, OBAVEZNO.
Ne znam koja je ta serija, ne gledam televiziju uopste u poslednje vreme.
Vazi, hvala na preporuci, bas cu sad potraziti i odgledati ovih dana pa javljam utiske.
kolko ima delova onog petka trinestog ja to gledo kao klnac
Ma koliko to čudno zvučalo, ali ja imam život. :)
ma batali to...jebem li ga...
Ok. Uživaj u gledanju.
i ponekog studenta :D
Filmovi koje sam gledao preko 15 puta ove godine su Hengover, Šerlok i Rokenrola, možda ima još neki, al ne mogu trenutno da se sjetim. Nije mi loš Princ iz Perzije.
Ево и ја га одгледах коначно, и ђа ми се.
Али петнес' пута, јеси ти нормалан? :П
Кул је рокенрола, погледај Hot tub time machine (:
nisam how high gledao toliko, njega sam možda 3 puta pogledao.
Kako me nervira kad ovako istresu buljuk filmova, kao da je to prljav veš. Kad preporučuješ filmove, nikad ne daješ više od 5.
А бил' ми неко могао препоручити неки добар АНИМЕ филм? И не, ту не мислим на филмове типа "Шрека", већ праве Аниме, косооке продукције.
Гледах сад "RocknRolla" , ништа посебно.....
Prince of Persia je GOVNO.
Ok. Uživaj u gledanju.
Odgledah jutros. Ideja mi je ipak malo bolja nego sama realizacija. Par stvari kao da je prevideo, neke reakcije i osecanja. Koncentrisano je najvise na opsesiji Antonia, sto mislim da je sjajno uradjeno, ali neke stvari su mi ostale nedovrsene, nedorecene...
E, to je super. Lepo i što si i utiske rekla, nisam ja sad sa ovim "uživaj" mislio da ćeš da se nauživaš, nego...ma znaš već, ja to zbog ostalih :)
Po meni film, ima dobru priču (ti reče ideja), ali na ove tvoje nedorečenosti, mogu da dodam i izvesan "preterizam" (pogotovu zadnja scena), al dobro, sve u svemu 6.5/10 ocena, i naravno Banderas što bi rekla kul omladina "objasniJo" :)
Zanimljivo je da i u prvom svom filmu od Pedra Antonio glumi pedera, a to nije ovaj što si gledala. Mislim, stvarno... :)))
The Soloist (2009) mnogo dobar film. Radjen po istinitom dogadjaju.
Ljudi,ne znam jel neko pominjao,Hachiko:A dog's tale...Filmcina! Istinita prica,vredi odgledati,ja sam se odusevio...
idi lijegaj
Realno, lik je visok 172-173, tako nesto. Meni ni ne moze biti preterano hot. Po mom misljenju- bolje mu stoji uloga u Law of Desire nego zavodnika.
A na koji film mislis?
Upravo. Ali vidis, u takvoj kulminaciji osecanja i pozude oni su recimo zaboravili, ili sta god, da obrate paznju na osecanja Carmen Maure u toj poslednjoj sceni. To mi je nekako bilo.. nedoreceno... I dopada mi se trip pri kraju koji me podseca na stoklhomski sindrom- kada Pablo prihvata Antoniova osecanja.
Ja bih ipak dala malo vecu ocenu:) Hvala puno na preporuci.
Nisam gledala film, ali sama prica, tacnije samo desavanje je zaista interesantno i tuzno.
Moje preporuke:
http://www.imdb.com/title/tt0080678/
Sjajan film, po istinitoj prici o Dzozefu Meriku. Naravno, nije bolje od istinite price, ali vredi pogledati definitivno. Crno-beli je, ali nemojte biti alergicni na takve filmove, ima puno kvalitetnih ne-komercijalnih-holivudskih-smeca filmova.
http://www.imdb.com/title/tt0401383/
Jos jedan film po istinitoj prici. Fascinantna borba za zivot coveka sa locked-in sindromom.
"Sherlock Holmes", vredi li 2 sata života ?