Dakle, filmovi

1. grofe ja mislio na 8 mile
    ovaj nisam gledao

2. grofe ja mislio na 8 mile
    ovaj nisam gledao

E, jbg, odgledaj ovo, nema veze... :)

3. odgledaj am. pitu svih 7 delova, OBAVEZNO.

4. Ne znam koja je ta serija, ne gledam televiziju uopste u poslednje vreme.
    Vazi, hvala na preporuci, bas cu sad potraziti i odgledati ovih dana pa javljam utiske.

5. kolko ima delova onog petka trinestog ja to gledo kao klnac

6. odgledaj am. pitu svih 7 delova, OBAVEZNO.

Ma koliko to čudno zvučalo, ali ja imam život. :)

kolko ima delova onojgpetka trinestog ja to gledo kao klnac

ma batali to...jebem li ga...

bas cu sad potraziti i odgledati ovih dana pa javljam utiske.

Ok. Uživaj u gledanju.

7. How high, већ је стандард сваког средњошколца.

i ponekog studenta :D
    Filmovi koje sam gledao preko 15 puta ove godine su Hengover, Šerlok i Rokenrola, možda ima još neki, al ne mogu trenutno da se sjetim. Nije mi loš Princ iz Perzije.

8. Ево и ја га одгледах коначно, и ђа ми се.
    Али петнес' пута, јеси ти нормалан? :П

Кул је рокенрола, погледај Hot tub time machine (:

9. Али петнес' пута, јеси ти нормалан? :П

nisam how high gledao toliko, njega sam možda 3 puta pogledao.
    Kako me nervira kad ovako istresu buljuk filmova, kao da je to prljav veš. Kad preporučuješ filmove, nikad ne daješ više od 5.

10. А бил' ми неко могао препоручити неки добар АНИМЕ филм? И не, ту не мислим на филмове типа "Шрека", већ праве Аниме, косооке продукције.

11. Гледах сад "RocknRolla" , ништа посебно.....

12. Prince of Persia je GOVNO.

13. Гроф Влатко Паскачић

Ok. Uživaj u gledanju.

Odgledah jutros. Ideja mi je ipak malo bolja nego sama realizacija. Par stvari kao da je prevideo, neke reakcije i osecanja. Koncentrisano je najvise na opsesiji Antonia, sto mislim da je sjajno uradjeno, ali neke stvari su mi ostale nedovrsene, nedorecene...

14. Odgledah jutros.

E, to je super. Lepo i što si i utiske rekla, nisam ja sad sa ovim "uživaj" mislio da ćeš da se nauživaš, nego...ma znaš već, ja to zbog ostalih :)

Po meni film, ima dobru priču (ti reče ideja), ali na ove tvoje nedorečenosti, mogu da dodam i izvesan "preterizam" (pogotovu zadnja scena), al dobro, sve u svemu 6.5/10 ocena, i naravno Banderas što bi rekla kul omladina "objasniJo" :)

Zanimljivo je da i u prvom svom filmu od Pedra Antonio glumi pedera, a to nije ovaj što si gledala. Mislim, stvarno... :)))

15. The Soloist (2009) mnogo dobar film. Radjen po istinitom dogadjaju.

16. Ljudi,ne znam jel neko pominjao,Hachiko:A dog's tale...Filmcina! Istinita prica,vredi odgledati,ja sam se odusevio...

17. Zanimljivo je da i u prvom svom filmu od Pedra Antonio glumi pedera, a to nije ovaj što si gledala. Mislim, stvarno... :)))

Realno, lik je visok 172-173, tako nesto. Meni ni ne moze biti preterano hot. Po mom misljenju- bolje mu stoji uloga u Law of Desire nego zavodnika.
    A na koji film mislis?

Po meni film, ima dobru priču (ti reče ideja), ali na ove tvoje nedorečenosti, mogu da dodam i izvesan "preterizam" (pogotovu zadnja scena), al dobro, sve u svemu 6.5/10 ocena, i naravno Banderas što bi rekla kul omladina "objasniJo" :)

Upravo. Ali vidis, u takvoj kulminaciji osecanja i pozude oni su recimo zaboravili, ili sta god, da obrate paznju na osecanja Carmen Maure u toj poslednjoj sceni. To mi je nekako bilo.. nedoreceno... I dopada mi se trip pri kraju koji me podseca na stoklhomski sindrom- kada Pablo prihvata Antoniova osecanja.
    Ja bih ipak dala malo vecu ocenu:) Hvala puno na preporuci.

Hachiko:A dog's tale

Nisam gledala film, ali sama prica, tacnije samo desavanje je zaista interesantno i tuzno.

Moje preporuke:
    http://www.imdb.com/title/tt0080678/
    Sjajan film, po istinitoj prici o Dzozefu Meriku. Naravno, nije bolje od istinite price, ali vredi pogledati definitivno. Crno-beli je, ali nemojte biti alergicni na takve filmove, ima puno kvalitetnih ne-komercijalnih-holivudskih-smeca filmova.

http://www.imdb.com/title/tt0401383/
    Jos jedan film po istinitoj prici. Fascinantna borba za zivot coveka sa locked-in sindromom.

18. "Sherlock Holmes", vredi li 2 sata života ?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.