Dakle, filmovi

1. Uh, jeste. A Bad education?

2. Kako se zove film, mislim da je komedija, u kome ce lik da rikne kad pojebe 101. ribu. Pricao mi lik za taj film al sam zaboravio kako se zove, bio sam pijan jbg.

3. Americka Pita je poucan film.

4. Ahahahahaha, ti bi neštto edukativno, a? :)))

5. Ја сам плакао кад је Аполо Крид умро... Иван Драго поједе ми внаго!

6. Americka Pita je poucan film.

Tugo, lele :)

Ne znam Burzume, da nije sto devojaka :?

A Bad education?

Ti li me to malo potpckuješ :) Ne mari, pa posle tog filma mi je onaj lik što glumi u amores perros i che guevari bio mnogo čudan. :) Nije mu nešto taj film...mada sam posle tog filma guglao po netu da nađem da li je Almodovar derpe.

7. Ne potprckujem, meni se jako dopao film. Jeste savrsen za ulogu:))
    Ne znam, meni se dopada, kao sto vidis i Milk mi se jako svidja, kao i Brokeback mountain, interesantno je naci se na 1,5-2,5h sa te druge strane i osetiti kako oni disu.

8. Ne znam, meni se dopada, kao sto vidis i Milk mi se jako svidja, kao i Brokeback mountain, interesantno je naci se na 1,5-2,5h sa te druge strane i osetiti kako oni disu.

Ma vidim ja imaš neki izbor, pa rekoh :)))
    Šalio sam se kod potprckivanja da se razumemo.

Nisam gledo Milk i tu planinu, a od filmskih gej likova najjači mi je Mauri iz one serije...

Jes bre, mnogo bre nekako čudno, eto gledao sam i La ley del deseo, to je gejski film pa ga nema kude. Svaka čast onom Banderasu, koji mačotip, a glumi onog lika. Treba da si totalno ubeđen u svoju muškost da smeš da glumiš derpee, zato je i posto popularan i jebo Viktoriju Abril. Al u filmu, kao kompenzaciju :)))

9. Svaka čast onom Banderasu, koji mačotip, a glumi onog lika. Treba da si totalno ubeđen u svoju muškost da smeš da glumiš derpea

Da, i to je takodje ono sto mene fascinira. Lako ces glumiti geja ako si sam gej, lako ces glumiti smotanka ako si takav u RL, lako ces odglumiti pateticnu romanticnu ribu ako si takva ili makar ostavljas takav utisak. Ali ovo... Nisam gledala, ali pogledacu ga.
    Pogledaj Milk, to je film o RL Harviju Milku, homoseksualcu i borcu za njihova prava, Son Pen je u glavnoj ulozi. I Brokeback mountain je sjajan film, ljudi su grozljivi na gej scene, ali vredi odgledati.
    Koja serija?

Ah, da, za Almodovara- rekao je:

The moral of all my films is to get to a stage of greater freedom.I have my own morality. And so do my films. If you see Matador through the perspective of traditional morality, it's a dangerous film because it's just a celebration of killing. Matador is like a legend. I don't try to be realistic; it's very abstract, so you don't feel identification with the things that are happening, but with the sensibility of this kind of romanticism.

Zato mozes uzivati u njegovim filmovima iako ti se ne svidjaju neke pouke, neki likovi itd..

10. Pogledaj Milk, to je film o RL Harviju Milku, homoseksualcu i borcu za njihova prava, Son Pen je u glavnoj ulozi. I Brokeback mountain je sjajan film, ljudi su grozljivi na gej scene, ali vredi odgledati.

Znam o čemu se radi...Hvala na preporuci, mada ne volim ja te neke amerika, demokratija filmove, mada mož i odgledam, nije mi prvi put da odgledam nešto što iz prveog utiska ne svarim.

Da, i to je takodje ono sto mene fascinira. Lako ces glumiti geja ako si sam gej, lako ces glumiti smotanka ako si takav u RL, lako ces odglumiti pateticnu romanticnu ribu ako si takva ili makar ostavljas takav utisak.

U pravu si. To je i neko moje mišljenje...

ali pogledacu ga.

Odgledaj...film je Almodovar 150%

Koja serija?

am ona španska što zimus bila na B92 "Moje drage komšije", u nedostatku kablovske sam se navuko na to, i nije loša. Čak sam furo i Marijanov avatar ovde.

11. Salio sam se Grofe, kakva crna Americka Pita.

12. blue hill avenue samo je steta sto nema dobar prevod na netu ima neki al nije dobro sinhronizovan ja krenuo da ga radim jednom prilikom al sam stigo na pola filma dalje me mrzelo

13. Jel gledao neko 8 mile ?

14. Salio sam se Grofe, kakva crna Americka Pita.

Ma ok, ali pazi taj film je kultan zbog Stiflerove keve. Može i da se nauči nešto, meni uvek kad treba, padne na pamet ona rečenica: Ja i ti nemamo budućnost!

Ouuuu, Stiflerzz maaaaam!

E, Dušane, muke su to...

Ne znam, jel neko gledo Tajvansku kanastu? Mnogo dobar film (ovo čisto da napišem nešto, da ne ispadne spem)

15. nije los al nije nista posebno nemam pojma od 1 do 10 dao bi mu 6

16. Aha, Finc mu jebo kevu 3 puta.

8 mile je solidan film.

17. nije los al nije nista posebno nemam pojma od 1 do 10 dao bi mu 6

Mene fascinira kako je onaj lik odglumio beznadežnog naivka koji veruje u šarene laže.
    A i neke rečenice su legendarne.
    "Gledam te i čudim se, kako nešto kao ti, može da postoji, da egzistira"

8 mile je solidan film.

Zaboravio sam. A gledo sam. Jebemti Eminema. Sećam se samo scene kad jebe onu u fabrici.

18. How high, већ је стандард сваког средњошколца.
    Crazy Heart, један од бољих ове године. Ко воли музику, драму, љубав, онда је обавезан.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.