Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Memento je kul film, Vito, ako ti se on dopao izguglaj o RL H.M. pacijentu.
Dube, sto si sisica?
Ne znam da l je uvrnuto, ali ja obozavam filmove koji me preplase, istripuju, sjebu et cetera. Nesto pokrenu u meni, a ne dobijem samo par jeftinih fora za smejanje.
Da. Vredi gledati par puta, barem meni. Ljudi, šta je sa filmovima za ispašu mozga? Tipa Švarceneger i Sigal? Gledao sam više filmova sa Čak Norisom nego što bi zdrava osoba smela, i ne stidim se toga.
Gledao sam buljuk filmova sa Švarcijem, Segala sam odgledao skoro sve, Čak Norisa isto, nisu baš vrijedni pomena. Brus Li je mama.
DUBE, STO Sl SlSlCA?
Ne volim za ispasu, ne gledam ih poslednjih par godina..
E vala, gledao sam nedavno "Komandos" sa Švarcijem. Čovek mi uvek izmami osmeh na lice, koliko god da sam šokiran užasom filma. Meni to prija. Ja umem da budem film-mazohista.
ZP, ne voliš sisice? Preporučio bih Red Cliff, ima dva dijela, za one koji gotive Kineze koji se krljaju.
Јел памтите филм "Командос из предграђа" ту је Хоган играо неког ванземаљца акос е добро сећам, баш сам био мали хахахах морам да потражим то да се одсетим...
Muske ne toliko.
Aj pufnice daj mi jedan dobar horor, od koga ću da se userem od straha, a da je snimljen poslije 2000.
Oguglali smo ljudi, ne vredi.
http://www.imdb.com/title/tt0883995/
Horor/ drama. Neces se usrati, ali je sjajan. Nadji original thai verziju, ne sinhronizovano, ima na isohunt-u.
Мислимд а сам највећи страх приликом гледања хорора доживео уз "Рингу" јапански оригинални, у сцени са телевизором сам се буквално одузео јер нисам то очекивао хахаха а опет, леп је то осећај...
ja se userem kad gledam 'Motmanovo proročanstvo'
Sad kad si spomenuo Ring, onu malu Samaru sam stvarno očekivao da izađe iz TV-a i dođe i kod mene, THC odradio svoje.
Иначе амерички римејк не признајем хахахаха али тако се десило (памтим веома добро) да сам устао из кревета и стајао кад је почела она сцена са телевизором. Ја нисам мога да седнем од страха нити да скренем поглед, одгледао сам тако непомичан целу сцену. Што се мене тиче, филм је чиста десетка :)))
ZP, ne mogu naći torent, aj ako imaš link, šalji. Uroše, jesi stigao da dodeš do wc?
НИје било потребе, оно је било нешто непоновљиво, није било препадање у класичном смислу. Сад ми и није баш јасно зашто сам се толико препао хахахах али пун погодак!
Mislim da ovaj film nije niko spomenuo. Batoru Rowaiaru (Battle Royale)
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=14&t=190356&hilit=13+Beloved
Evo ti, Dube, imas tri ovde. Javi utiske, bas me zanimaju.
http://isohunt.com/torrents/13+Beloved?ihs1=13&iho1=d&iht=1
Ovde takodje.
Да ли је неко гледао Wall Street Money Never Sleeps?