Dakle, filmovi

1. E cuti ti sa tim ziljavim avatarom!:))

2. Benisio dobar čoek, dobar glumac, radio sa Depom, šta oš :D

3. :) Nego evo preporuka Streetcar named Desire. Jeste prastaro, ali je Vivien genijalno odglumila.

4. Aj kad ima deepthroat torrent, valjda ima i za ovo :D

5. Hahahhaha, ima, ja skinula da gledam:)) Samo sam se jako razocarala veoma brzo, potpuno smetnuh sa uma cinjenicu da su tada bili bas maljavi i zgrozih se.

6. I never lied in my life

Žene su znale lagati i prije 60 godina :D

7. Zar ne kaze in my heart?

8. Jes, ja se zanio. Vidim nešto ne valja. A Marlon, šmeka, standardno :D

9. Zivotinja je, ne znas da li te ceka samar ili najbolji seks u zivotu.
    Da ne bude spam, Good Shepard je fin film.

10. Untraceable je dobar film.

11. Si to nasao kao individualni torent ili? Ako da daj link.

Овако сам дошао до тог торента :

http://vukajlija.com/forum/teme/24003-torrent

Дао ми човек инвајт за приватни трекер. Не знам да ли торент постоји на јавним сајтовима (попут ПајртБеја), а ја још немам могућност дељења позивница.

12. Hvala, Vojtece.
    Daklem.
    Film Inside, za Vojtekove liste sick filmova. Kategorisan kao horor. Od horora ni h, mozda jedna ili jedna i po scena se mogu nazvati ne bas potpuno nestrasnim (tj trgnuti se za sekund- samo sekund!), ostalo je sve samo jako jako gnusno. Slabasnu pricu probali su nadoknaditi abnormalnim kolicinama krvi, tolikim da sam u nekim trenucima pozelela da znam nesto vise o anatomiji pa da znam da li su se mozda preracunali kad su istocili litre i litre svuda po kuci. Stekoh utisak da su producenti cak izmisljali nebitne likove samo da bi moglo vise krvi da se prolije. Dobro je da je beba rodjena u toku noci, inace bi verovatno i raznosaca novina zaklali, a i komsinicu sto zajmi jaja za Rozen tortu, pa i neke Jehovine svedoke sto svratise da mahnu. U svakom slucaju, dve stvari mi ostaju nejasne skroz. Prva je: da li je moguce da su deca iz sirotista tako jebeno gnusna ljudima pa ce pre ubiti 5-6 ljudi da bi uspeli da iscupaju iz stomaka neku tamo levu bebu koja ce imati ruzan nos i klempave usi na tatu i onda sa nelepim cedom beze celog zivota, umesto da lepo usvoje neko lepuskasto Cigance (nismo svi gadni!) i zive hapily ever after?ILI , ILI, ILI.. ili eventualno da je neko OPET napumpa! Zaboga, lakse je to uraditi, nego ovu debilnost. Nejasno mi je da je toliko prsla za manje od 9 meseci, jer ju je neko napumpao 9 meseci ranije. A druga stvar je da li sve zene na svetu OSIM ove glavne glumice imaju zapravo i neke kontrakcije u periodu izmedju pucanja vodenjaka i dva minuta pre samog rodjenja ili sam ipak lose cula i to je samo kod nekih, picaka verovatno.Ova picka nije bila, borila se krvavo, cak je i kevu rodjenu uspela da zakolje plasticnom snalom za pundju. Valjda Kinezi nama najlosije uvoze, a njima neke fensi, stamene. Dva detalja su mi bila gotivna- kada zlotvor blene ispred vrata toaleta i maltene oseca fizicki bol kad i krvavi fajter, a drugo je poslednja scena kada ljulja bebu, sva izgorela, krvava i odvratna, ali srecna. Anyway, ne preporucujem.

13. Инсајд је зуб за зуб фазон - ти си крива што сам ја изгубила бебу, ап ћу ја сада да ти вратим на дваес пута гнуснији начин. Слажем се да није хорор у типичном смислу, али мало филмова са ове листе јесте. Инсајд је напет и гадан, што га с пуним правом сврстава међ оне филмове.

Здруге стране, ја одгледах Некромантик. Човече, толико је претерао у шоку који треба да изазове, да је смешан. Видим да редитељ гура неки социјални коментар о суровости друштва, али, колико се мени чини, све је то само изговор за седамдесет минута јебања лешева. Филм је свакако гадан, један од визуелно најужаснијих које сам видео, не само због тематике и солидних ефеката, већ и због дебелог чемера којим сваки немачки филм из осамдесетих зрачи. Једноставно не знам шта да мислим о филму. Сморио ме је, нема никакву причу, има тридесетак линија дијалога и петнес минута трчкарања по цветним пољима. Пар пута у току филма нисам могао да верујем шта гледам, поготово због ноншалантне презентације и сладуњаве музикице у позадини. Шоу од филма, не знам коме бих ово могао да препоручим.

14. Да, да, то су та цветна поља. Само фали некрофилија. :)

15. У ком смислу?

Тј. на шта конкретно мислиш?

16. Старије рибе и то?

17. Mislim na kvalitetne filmove 60ih, 70ih, recimo. Goli u sedlu, recimo tipa.

18. Наравно, што да не. Мада то и није толико олд скул. :)

Штавише, филмови тог типа су једни од првих модерних, и удаљавају се од оног фазона који се продавао до шездесетих.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.