Dakle, filmovi

1. Здруге стране, ја одгледах Некромантик.

Једно време сам размишљао о томе да одгледам то. А онда сам на нету налетео на клип из овог филма и одустао од идеје.

2. Mora preporučim "Pet minareta u Njujorku". U gomili sranja koju gledam međ novim filmovima, ovo delo tursko-američke produkcije stvarno odskače drugačijim scenarijom, drugačijom glumom. Turci jebu majke, imaju produkciju vrhunsku i odlične glumce. A priča ima ludilo od obrta, tako da treba da se pogleda.

3. http://www.imdb.com/title/tt0266688/usercomments

Рецензије чланова ИМДб-а су обично ужасно досадне, али ово је јебена победа.

4. Јеботе. :)) Стварно победа.

5. E da su sve ovakve, đe bi imdbu kraj bio :).. A eo jedan što sam skoro gledao. Ostavio je na mene prilično dobar utisak. Iako je malo spor, zbog čega sam gledao iz tri puta, netipičan je i bavi se prilično neistraženom temom. Fenomenalno snimljen.
    Enter the void

6. Ја одгледао тај швапски Вејв након што сам видео препоруке овде, још раније. У чему је фора? Није нешто филм. Изгледа неуверљиво, а ни тема није баш нова. Једино крај је добро одрађен.

7. GM, si odgledao Bad education?

8. Не.
    То онај с оне теме?

9. Jel gledao neko Hangover II ?

10. gledo ja, potpuno isti ko prvi deo

11. Meni je prvi mnogo bolji. Mislio sam da se ne mogu zasititi njihovih gluposti, ali razočarao sam se malo, moram priznati. Očekivao sam nešto dža-bu, a dobio..mnjah..

12. odgledacu po 50 najboljih filmova iz svake godine od kad se snimaju filmovi...znaci 50 puta broj podzanrova puta broj godina koliko se snimaju filmovi..to daje neki ogroman broj,boga pitaj koliko je to...a realno filmove pre minimum 1980 me ne zanimaju,ali cisto radi reda nekog...zanima me da li je to moguce uopste za izvesti

13. gledao sam ja hangover 2,dobar je,mada je skoro sve isto ko u prvom delu

14. Olanik, ova "Filmovi pre 1980. me ne zanimaju" ti je mnogo glupa recenica, nadam se da je trol.

15. Pufnice, neki filmove gledaju zbog efekata. Ono, Matriks i te fore. lololo
    Kako je do jaja kad ih Nikola Kojo pocepa snajpom u Četvrtom čoveku!

16. http://www.imdb.com/media/rm2261287936/tt0049223
    Lesli Nilsen s crnom kosom, film iz 1956, SF :)

17. Preseravanje. Ja sam sam danas pogledao "Quo Vadis", cini mi se 51. Genijalan film, moja preporuka. Realno, nije da serem po novim filmovima, al' odavno neki vele kvalitet nisam pogledao, cas' izuzecima.
    http://www.imdb.com/title/tt0043949/

18. Gamby, kakve god da filmove najvise voli recenica je transfernoblamirajuca.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.