Dakle, filmovi

1. Recimo da sam propustio kompletnu kinematografiju starijeg datuma, a da su mi se istovremeno smučile holivudske limunadice koje mogu ddobijem u dvd klubu. Ajde preporučite neke naslove koje svakako treba videti, a koji su stariji i legendarni. Posebno neke izrazito autorske.

2. Misel Fajfer ima cak 1 grimasu vise od Kianu Rivsa - grimasu "dobila sam".

Nećeš mi verovati, ali nakon ovog filma sam ozbiljno posumnjao da ume da glumi. Očigledno je da je reditelj (cast director, tko god) bio nekonvencionalan u izboru glumaca i to mu se sa Mišel isplatilo (koliko sa Turmanovom i Rivsom nije). Žena glumi očima, vidiš polako kako se njena maska uštogljene i religiozne moralistkinje polako lomi, kao mala pukotina na ledu koja se širi preko cele površine dok bujica reke ne probije ispod. Do kraja filma je postala jedini lik do kog mi je iskreno stalo i premda opet nije ni do kolena Glen Klouz, vredelo bi pogledati film zbog njih dve i kostima.

Ukratko, film je 8/10, preporučujem svakom kome ne smeta faca Džona Malkoviča.

3. Mišel Fajfer , Uma Turman , Banderas , Selma Hajek.. Najjaci glumci , najjaci ali ubedljivo najjaci reditelj Kventin Tarantino , preporucujem vam Road Trip i ako ne glumi niko od ovih glumaca niti ga je Tranantino režirao ali film jebe kevu..

4. Mišel Fajfer , Uma Turman , Banderas , Selma Hajek.. Najjaci glumci , najjaci

I kontam ja da će me sad podjebavati jer sam rekao da je Mišel Fajfer zapravo dobro glumila u jednome filmu, al bole me nešto kurac.

I Brazil, neko ga je spomenuo ranije-gledajte, ljudi, to je obavezna filmska literatura.

5. E hajte ljudi pomozite. Pošto nikako ne mogu da nađem jedan film, gledao sam ga pre, ali ne znam baš mngo o njemu.
    Uglavnom radnja se vrti oko nekih dvoje, tu su uzrasta na koledžu. I onda taj momak nagovara tu devojku da putuje sa njim. On je inače opsednut jednim piscem kome stalno piše, ali mu taj en odgovara. Zatim oni beže zajedno, u stvari ona beži sa njim od kuće. U filmu se zove ta likuša Ti- Džej, ako znači šta, i glumi je poznata glumica, ali joj ne znam baš ime. I onda tu teče ta radnja, ona njega nagovara da ne ubije tog pisca, ali on ostaje pri svome. Ona ga ostavlja i kreće stopom. Međutim ulazi kod nekog kamiondžije, koji je krenuo vatati, pa izlazi iz kamiona, al pošto je bila neka velika zima, dobija promrzline i završava u bolnici. On je tu posećuje, kaže da nije ubio tog lika, a nekoliko sati kasnije ona umire. I zadnja sccena on u bolnici drži flašu i brod u flaši...... Sad američki je film, pa ako neko možda zna, hvala mnogo...

6. Gledao danas Much ado about nothing u Braninoj adaptaciji. Prijatno se iznenadio kada sam video Majkla Kitona u zanimljivoj ulozi. Dobra hemija izmedju Brane i Tomsonove (logično, jer su tad bili u braku), al ništa spektakularno. Cela postavka mi se nije dopala. Nisam siguran zašto. Možda zato što generalno ne volim komedije zabune. Meh.

7. Pročitao sam sve strane :)

I našao preko 10 filmova, zahvaljujem!

Ne preporučujem Dylan Doga novog, nije loš film, ali je razočarenje!

8. http://www.imdb.com/title/tt1219289/
    Није лош. Мада сам очекивао више на основу описа и неких ривјуа.

9. Мада сам очекивао више на основу описа и неких ривјуа.

Nekako je zbrzan na kraju :/

10. Meni se kraj nije svideo. Film je zabavan i zanimljiv, ali kraj je potpuno nemaštovit.

11. 1000. post na temi.

12. Jel zna neko gde ima link za download chasing holden

13. Јел има неко линк за скидање хенговер 1 и 2 да буде добар снимак?

14. Ne znam za linkove, ali probaj online gledanje, ako ti je dobar net. Evo za drugi dio.

15. Dube ne zajebaji ne postoji dovoljno dobar net koji bi ovo mogao da podnese lololololo

16. Jbg, ja nisam probao jer nemam konstantan net, ali mislim da valja link.

17. Evo sad sam odgledao Hengover 2 :) Mnogo je dobar film ljudi obavezno pogledajte.. Mada mi se nesto i ne svidja zika.. ima puno RnB-A...

18. lestate jel trolololololuješ ?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.