Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gledo sam ja, Džanki, ali humor ipak doživljavam na ozbiljniji način. Npr.
Dirty Rotten Scoundrels.
Lol, pročitao da je dobar, kanio da pogledam, a onda sam naišao na ovo u sinopsisu.
Brate.
gledao prije 2 dana cuveni Shining, smor je bem mu mater.
Hah, danas mi se desilo nešto zanimljivo. Gledao sam nedavno Hičkokov The 39 Steps (zanimljiv, kafkijanska atmosfera, zabavan na momente, ali da se propustiti), a pre toga The Third Man (isto psihološki triler, noir, ima nekih paralela što se tiču radnje) i mada mi se činilo da mi se potonji više dopao, da je radnja zanimljivija, da sam imao manje padova pažnje tokom gledanja-potpuno sam zaboravio radnju nakon što sam odgledao The 39 Steps. I verovatno ću morati opet da ga pogledam.
Al ok, da preporučim oba:
http://www.rottentomatoes.com/m/1000121-39_steps/
http://www.rottentomatoes.com/m/the-third-man/
Limitless (2011) Sad sam pogledao trailer, nije loš, ako ćemo suditi po tome. Bredli Kuper i Robert de Niro.
Arthur (2011) ovog ludaka nikako da pogledam, planiram ovih dana. A kako i da ne bude lud, kad je lik oženio Keti Peri :) Glume Russell Brand i lejdi Helen Mirren.
Dylan Dog: Dead of Night (2011) Gledao, nije loš, ali ne znam kakvog su mišljenja ljudi koji čitaju stripove o Dilanu.
Last Night (2010) Ljubavna drama. Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes, ako ćemo po glumačkoj postavi, nije loše.
Cracks (2011) Još jedna drama. Eva Green glumi.
Rango (2011) Nikako ovo da odgledam, kažu ljudi da nije loše.
Eto ZP, pa ti vidi, ako ti nešto valja.
Sad cu proguglati, hvala. Ja gledah iz 2011. neko zivo govno Dilema. Nikako ne preporucujem.
Gledao sam i ja to sa Vinsom Voganom, ili Vonom( kako li mu se čita prezime) i onim debelim. Smorio sam se i isfurao na kraju.
Bas to, da. Evo sad videh na Paradajzu ovo sa Evom Grinom, ocajna je ocena. Ti nisi gledao nista od ovoga? Daj nesto si gledao.
Gledao sam jedino Dilana Doga, a Artura i Ranga ću danas. Sutra ću Limitless. Piše da su svi izašli na DVD-u, što znači da sigurno postoje dobri snimci na torentu.
Sto ta sranja gledas? Limitlesa, Dilana, etc?
Pa Dilana sam gledao jer ga je Remac skinuo, a Limitles nisam gledao nego hoću da vidim Bredlija Kupera kako ne glumi u komediji.
Da, da. A i ja ti nesto kakim, mene cimali da gledam The Dilemma.
Ali tu glumi i Čening,mojne tako :D
Ko?
Е Дилан Дог је таква говнусина, да тог редитеља треба јавно обесити за муда. А Лимитлесс је интересантан, штавише - кул. Мало наиван, ал' кул.
Gled'o treći put Life of Brian. Što se da videti po novemu avataru:)))
Neko je ovde (ili na nekoj drugoj temi, jebem li ga sad) pre nekog vremena predložio film Limitless. Skinula ga, pogledala i mogu reći da je kul. Preporučujem.
Ја се ни не усуђујем да видим то срање. Боље одгледати Деламорте Деламор два пута. Ту бар има сиса.
Jel ko gledao Largo Winch?
messalina, ja sam ga sad odgledao. Nije loš, sviđaju mi se tabletice :)