Dakle, filmovi

1. sta je problem "decko_koji_obecava", film je novi od lorensa fisburna, izasao je na torent, mozda neko zeli da pogleda? nzm u cemu je problem?

2. napisao si da sam noob, pa znas sta, ja radim od sedam do pet, kad se vratim sa posla, nemam vremena da se posvetim toliko kinematografiji...ako ti je ovo sranje zaobidji...ajde bre vise!!

3. MRS U PICKU MATERINU NE OBRACAJ MI SE TIM RECNIKOM!!!

4. LOOOOOL, izijo flips

Elem, ovaj film opako objašnjava:
    http://www.imdb.com/title/tt0032138/
    Gledo danas.

5. Ko je ono beše hipsterčina?

Mator čovek, umesto da sa ženom gleda romantične komedije i klince vodi na Nindža kornjače, on... ne znam.

6. De, de...
    Čitamo neku adaptaciju Oza i reko - daj da pustim film. A YIFY (Bog da ga poživi, njega i porodicu mu) dao baš lep snimak.
    Dopao im se mnogo, klinarima.
    A i ovaj je opak, mada je po- uvrnut: http://www.imdb.com/title/tt0089908/
    I to ću da skinem. Gledao sam daavno na TV Politika, čini mi se.

7. jer moze neko da mi posalje link od filma Deliverance i link za srbski prevod.neznam engleski
    ali da odgovara prevod nemojte da me zezate

8. A jel moze meni neko da posalje samo nazive svih Star wars filmova? Moze i na pp, nije frka... Posto kad kucam na imdb, izlazi mi gomila sranja, a kako nikada nisam imao zelju da gledam dzedaje, nije me preterano zanimalo. Al sad promenih misljenje, zelim i ja da dam svoj sud i da se uverim da je govno, a ne da pricam napamet. :D

9. Искористио бих прилику да пљунем филм Бразил. Није баш гомно али за неког ко је читао 1984 и гледао филм, ово ми је било губљење два и по сата времена. Готово сви мотиви су преузети из те књиге, не знам можда је то и био циљ да се направи пародија, још ако је чекао намјерно да прође та година па да га онда сними оке, али нема пуно смисла.

10. Daj neki torent za to, ne mogu da nadjem..

11. Искористио бих прилику да пљунем филм Бразил. Није баш гомно али за неког ко је читао 1984 и гледао филм, ово ми је било губљење два и по сата времена. Готово сви мотиви су преузети из те књиге, не знам можда је то и био циљ да се направи пародија, још ако је чекао намјерно да прође та година па да га онда сними оке, али нема пуно смисла.

Gledaću ga danas, pa ću postovati ovde. Svi hvale taj film, čini mi se da ga je Žižek proglasio najboljim britanskim filmom, neam pojma. Ja gotivim Gilijama, al mišljenja su podeljena, ne sviđa se svima njegova spika. Gledaj 12 majmuna ako nisi, taj film baš jebe jako, uloga života Breda Pita.

12. http://www.imdb.com/title/tt1458175/?ref_=nm_knf_i4 dobar film,sjebana atmosfera,iako neke akcijske scene su bas onako a jeeeste,al bez tih scena dobar film

13. Искористио бих прилику да пљунем филм Бразил. Није баш гомно али за неког ко је читао 1984 и гледао филм, ово ми је било губљење два и по сата времена. Готово сви мотиви су преузети из те књиге, не знам можда је то и био циљ да се направи пародија, још ако је чекао намјерно да прође та година па да га онда сними оке, али нема пуно смисла.

Ja prvi put kad sam gledao imao sam iste utiske, isto posle procitane knjige i odgledanog filma. Ali, posle neka 2, 3 meseca mi se odjednom prigledao, pa kad je izasao brrip jos jednom i jos jednom od tada sam ga odgledao, moze da podseca na 1984 koliko hoce (sto je i bio cilj), ali je mnogo blize danasnjem vremenu nego 1984/a, jos ako si imao prilike da obavljas neke administrativne poslove, tek tada bi shvatio koliko je usitinu genijalan film, ja se svaki put kad udjem u hodnik opstine setim Brazila.

14. Molio bih Apofisa i one sa sličnim preferencijama da preporuče neku istinski moćnu ljubavni priču. Neka fontrirovska erotika i klasična ljubavna priča. Nešto što budi leptire u stomaku nakon gledanja, naravno, bez patetike.

Pozzz

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.