Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da, mora da se pristupi gledanju nejgovog filma na neki tako drugačiji način.
Mada, moguće je da to ima veze i sa činjenicom da sam jednako lud kao i on :)
Mene je baš zajebalo to što je prvi njego film koji sam gledao Ed Wood, pa sam posle toga dugo imao velika (ili bar kakva-takva) očekivanja, pa ga nisam tako posmatrao. Inače izleteo sam se malo sa tim da je Ed Wood jedini koji valja, hteo sam reći jedini koji valja koji sam gledao. Ove što nisam gledao ne verujem da ću gledati, opekao sam se previše puta. Inače sa Kevinom Smitom mi se desila slična stvar, gledao Clerks prvi i onda posle njega gomilu sranja.
mene je edvard makazoruki ubio u pojam, jedino sam se smejao kad ona riba peva kolko je njena pita sranje, a gotivim je nekako iako je užasna šta znam. naravnno uživao sam u prizoru alana rikmana koga volim više od bureka i jogurta. al film je sranjo neviđeno.
big fiš mi je solidan, da.
ja prvo gledao sranja, al je očigledno da on više neće praviti kul filmove
ja sam prvo gledao Bitlđus, valjda sam se već tu privikao na stil
I ja mislim da je Bitlđus bio prvi.
VHS - video klub Oxon :)
http://www.imdb.com/title/tt0264616/
Страшан фил, одгледао са великим закашњењем. Ко није гледао, обавезно нека хрчкује.
Gled'o. Dobar film. Jebena psihopata.
53 POSTO SLABOST SKINULA SE
Dobar, dobar. Ćaća lud k'o top. Nije spojler. Svakako je odmah jasno da je lud k'o top.
Сазнаће он то тек прексутра, Џони... Чувени младеновачки диал уп.
MURŠ NUBE NEMA 20 MIN KAKO SAM STAVIO
Sad mu je zauzet fiksni dok skida lolololo
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха ЛОЛЕК
Axaxaxaxaxax
http://pix.iemoji.com/hang33/0767.png
Brže bi ti bilo Box da baneš do Bežanije ovde da ti dam film na fleški :)
Ахахахахахахахаха бохоре ја бих убудуће инкогнито ову тему посећивао. Сад ћемо те јебати кад год те видимо.
Sad samo sa dulog dolazi.
Kserbo. Da se ne provali :)
ХАХАХАХАХАХАХАХА, пишај по сиротињи. Обреновац град, Младеновац НЕ!