Dakle, filmovi

1. Odgledao Man on fire - nije los.

2. Tom Hanks mutav? E jebem te živote i tugo.

3. Brate to što je mutav ne znači da je loš glumac, samo deluje kao povučenjak u većini filmova, pritom ima facu ko dobrica.
    Isto kao što je Harison Ford mutav, ali za razliku od Henksa on je stvarno: imao je problem sa samopouzdanjem u mladosti i pio je pre intervjua da se opusti. Odgledaj njegove starije intervjue i videćeš koliko se mučenica pati da iscedi iz njega dve tri reči.

4. Green Mile je obavezno stivo, jedan od rjetkih za koji se skoro svi slazu, da je ekranizacija bolja od knjige....sinoc pred spavanje pogledah http://www.imdb.com/title/tt2446042/?ref_=nv_sr_1 , ono film je sve sto se moglo ocekivati, za nijansu je ipak losiji od prva dva djela..6/10

5. hm pa haj pogledaću al nije da nisam čuo od dosta ljudi da je precenjen. što ne znači da je loš, ali opet.

6. green mile filmcina, radio isti lik sto je radio sosenk isto je u zatvoru, crnja objasnio svakako devetka

7. To stoji, Jocko. Deluje povučen, ali je jebena glumčina i po. Meni je među omiljenim glumcima, tako da sam odgledao hrpu njegovih filmova, u Cast Away-u je odglumio fenomenalno.

8. kako glumčina jebo ga ti kijanje rivs ima veći spektar facijalnih ekspresija od njega jbt

9. To je tvoje mišljenje, jeb'o te Keanu Reeves, da te jeb'o.

10. NE DIRAJ KIJANJEA ZAMERIĆEŠ MI SE BEZ VEZE

11. Hoću sad, zinat.

12. Има ли ко неку добру комедију да препоручи? По могућности европску мада не мора

13. Гледо сам Торентеа, а ови остали ми дјелују ко говна тешка. Хвала ипак.
    Ма треба ми нешто да је првенствено добар филм, не мора бити класична комедија, може црна комедија, може трилер више, ма шта год само да је занимљиво и да није оно класично холивудско говно, значи без ових глумаца што су професионални комедијаши типа Џим Кери, Еди Марфи, Вил Ферел или недобог Овен Вилсон...

14. Но, но, но, Аутобусе. Никако Вил Ферела да стављаш у исти кош са осталима. Он је тата, одгледај сва три дела Анкормена са њим, ако хоћеш добру комедију. Ја се ваљам сваки пут. А ако баш оћеш црну, па притом и европску комедију, ово је врв пренајбољи избор.

http://www.imdb.com/title/tt0101700/

15. Realno Jim Carrey-a i Will Ferrell-a stavljati u koš sa Murphyjem je ludost.

16. OOOOOOOO! TO DANKANE! Ovo je prvi put da vidim da neko na ovom sajtu voli taj film :)

17. Hvalili su prvog Ankormena na ovoj temi (nastavci su pljuvani mahom), mogo bi pogledati, nije mi poznat taj opus.
    Znam Ferela iz npr. Elfa, to mi je omiljeni film.

18. и мени је тај филм врхунски, баш ових дана пуштају други део на хбо-у, гледао сам га двапут. и хтео да га предложим овде. и који сад трећи део, то постоји?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.