Dakle, filmovi

1. Reme možeš li bar ti u odsustvu Provirona da ne mračiš sa filmovima iz 1911 godine hipsteru dan te nejebo

2. Reme možeš li bar ti u odsustvu Provirona da ne mračiš sa filmovima iz 1911 godine hipsteru dan te nejebo

Ne. poyy

3. u odsustvu Provirona

чек

4. какав филмови су скин ај лив ин и ориџинс?

5. Биће да си у праву, све рецензије Египћани, и фазон једна лик из УАЕ ваљда.

i tih 17 hiljada koji su ga ocenili su sigurno sve egipcani..tako sam se ja zajebao par puta

6. Jednom kad osetiš letenje, hodaćeš zemljom očiju uprtim u nebo, tamo gde si bio i tamo gde težiš da se vratiš.

7. http://www.imdb.com/title/tt0072890/?ref_=wl_li_tt
    ok... majkl i fredo pljackaju banku, majkl se zove sonny... :O

8. Paul Verhoeven је један од ретких европских режисера који није имао тек кратак излет у Холивуд, штавише, човек је направио неколико филмова који су америчкији од филмова америчких режисера, па је тако за релативно мале паре направио спектакле попут Тоталног опозива, Робокапа и Ниских страсти који су донели вишеструку зараду филмским компанијама. Showgirls је први филм који није донео зараду, него је још био и у минусу. Разлог томе је што шира публика није могла да схвати ову кемп сатиру, али је допринело и то што су због експлицитних сцена и обиља голотиње биле дозвољене само ноћне пројекције. Ни критика се није похвално изјашњавала о овом филму и то је био почетак краја холивудске каријере овог режисера. Ипак, временом је филм почео да добија похвалне критике, Тарантино и Џармуш су признали вредност овом делу, а током година су и приходи од продаје ДВД издања донели зараду која је изостала на почетку. Ако волите квалитетан bad taste, ово је филм за вас! П.С. У филму имате и гомилу голе very hot пичетине!

9. уфф, колико ја волим тај филм
    едит: мислим на овај Арминов, Пасје Поподне

10. Upravo sam pogledo ovaj La Jetee što ga je Reme okačio. Lepo piše u opening kretitsima da je ovo ''foto-roman'', te ne treba od njega očekivati bog zna šta, pogotovo što je star 50+ godina. Meni se svideo, ima zanimljivu ideju tj. zaplet, vrlo napredan za to doba. Slike su interesantne i upečatljive, a za kraj se čak mož reći i genijalan.

Stepen avangarde 14/10
    Subjektivna ocena 8,7/10

11. bas sam se pitao pre neki dan gde je slepi legenda

12. Мени је фантастичан, Слепи. Баш зато што је одмерен и таман траје онолико колико треба да не постане напоран за тај тип филма. Дао сам му 9/10 или тако нешто. Ту ми је негде, између 9 и 10. Шта га знам.
    Јако креативан и неуобичајен. Буквално, делује као да свако може да направи филм, само ако има добар фотоапарат и идеју. Pure art, буквално.

А и има велики утицај на филм генерално, што га чини још бољим.
    Када узмеш у обзир време у ком је настао, стварно кида.

ЕДИТ: И мојне спомињеш авангарду, саће Гробари масовно да га гледају лоло.

13. Zdravo Slepi, otrovu za glodare

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.